CELEBRITIESSHOWBIZΆρης Σοϊλέδης - Μαρία Αντώνα: Αντί για γάμο τελικά αιφνίδιος χωρισμός για...

Άρης Σοϊλέδης – Μαρία Αντώνα: Αντί για γάμο τελικά αιφνίδιος χωρισμός για το ζευγάρι;

Σοβαρή κρίση στη σχέση τους φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν το τελευταίο διάτημα η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης. Το αγαπημένο ζευγάρι που είναι μαζί τα τελευταία χρόνια, φαίνεται πως αποφάσισε ξαφνικά να ακολουθήσειχωριστούς δρόμους.

Διαβάστε επίσης: Άρης Σοϊλέδης: Ένα βήμα πριν τον γάμο με τη Μαρία Αντωνά – «Έχουμε αντέξει πάρα πολλά»

Αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι αιφνίδιες κινήσεις τους που πρόδωσαν τα σύννεφα στη σχέση τους. Συγκεκριμένα τις τελευταίες ώρες σταμάτησαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Instagram και μάλιστα κατέβασαν και τις κοινές τους φωτογραφίες.

Διαβάστε επίσης: Μαρία Αντωνά: Απαντά γιατί δεν έγινε ακόμη ο γάμος με τον Άρη Σοϊλέδη

Σύμφωνα με πληροφορίες του zappIT, από το ευρύτερο περιβάλλον του ζευγαριού επιβεβαιώνεται ο χωρισμός. Αφήνεται, ωστόσο, ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης στο μέλλον.

«Μου είχε λείψει πολύ αλλά όσο καιρό είσαι μέσα σταματάς να σκέφτεσαι και δεν μπορείς να φέρεις στον νου σου το πρόσωπο του ανθρώπου σου. Όλα τα παιδιά λέγαμε ότι δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε 100% το πρόσωπο του δικού μας ανθρώπου ή να θυμηθούμε τη φωνή του επειδή δεν έχουμε καμία επικοινωνία», είχε δηλώσει πριν από μερικές μέρες η Μαρία Αντωνά στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου.

Διαβάστε επίσης: Μαρία Αντωνά – Σοφιάννα Αβραμάκη: Η πρώτη κοινή τους τηλεοπτική συνάντηση

Μαρία Αντωνά: Δημοσίευσε φωτογραφία από την τελευταία της βιντεοκλήση με  τον Άρη Σοϊλέδη πριν μπει στο Survivor | fthis.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS