CELEBRITIESSHOWBIZΆρης Σοϊλέδης - Μαρία Αντωνά: «Φαίνεται ότι οι φήμες για τρίτο πρόσωπο...

Άρης Σοϊλέδης – Μαρία Αντωνά: «Φαίνεται ότι οι φήμες για τρίτο πρόσωπο επιβεβαιώνονται»

Λόγος χωρισμού της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη, σύμφωνα και με ρεπορτάζ της εκπομπής “Happy Day” ήταν ότι ο πρωήν ποδοσφαιριστής όσο η αγαπημένη του βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor, προχώρησε στην προσωπική του ζωή με νέα γυναίκα.

Κάπως έτσι, αντί Μαρία και Άρης αντί να φτάσουν στα σκαλιά της εκκλησίας όπως προγραμμάτιζαν εδώ και καιρό, ήρθε το τέλος στη σχέση τους.

Οι φήμες για τρίτο πρόσωπο φούντωσαν μέσα στο Σαββατοκύριακο όταν κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο0 φωτογραφίες του Άρη Σοϊλέδη από έξοδό του στο θέατρο με κάποια κοπέλα, λίγες ημέρες αφότου έγινε γνωστός ο χωρισμός του από τη Μαρία Αντωνά.

Διαβάστε επίσης: Άρης Σοϊλέδης: Χέρι – χέρι με γοητευτική συνοδό μετά τον χωρισμό με την Μαρία Αντωνά

Φυσικά δεν έγινε γνωστό αν πρόκειται για κάποιο φιλικό, ή συγγενικό του πρόσωπο.

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης καλώς ή κακώς ήταν ένα ζευγάρι που περιμέναμε να παντρευτούν, αλλά τελικά χωρίσανε. Φαίνεται λοιπόν, ότι οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο τελικά επιβεβαιώνονται. Δε ξέρω, μπορεί να τη γνώρισε τώρα την κοπέλα, ή να είναι απλά μια φίλη του. Οι φήμες όμως ήθελαν τον Άρη Σοϊλέδη γενικώς να έχει προχωρήσει τη ζωή του όσο η Μαρία έλειπε, και όταν εκείνη γύρισε από το παιχνίδι, αυτό ήταν που δημιούργησε το χάσμα επικοινωνίας του. Τη συγκεκριμένη κοπέλα δεν την γνωρίζω και μπορεί να είναι απλά μια φίλη του ή μια ξαδέλφη του” είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS