CELEBRITIESSHOWBIZΑθηνά Οικονομάκου: Χαμός στα social media μετά τον χωρισμό της -...

Αθηνά Οικονομάκου: Χαμός στα social media μετά τον χωρισμό της – Τα αρνητικά σχόλια

«Τελικά υπάρχουν προβλήματα και στον παράδεισο»

Τους πάντες αιφνιδίασε η ανακοίνωση της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου χθες Παρασκευή, με την οποίαν αποκάλυψαν ότι χωρίζουν, μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας και 6 χρόνια γάμου.

Η είδηση πως αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο έσκασε σαν βόμβα, παρά το γεγονός ότι φήμες πριν από δυο μήνες έκαναν λόγο για κρίση στη σχέση τους.

Το ζευγάρι φαινόταν ότι είχε δημιουργήσει την ιδανική οικογένεια. Απέκτησαν δυο παιδάκια, απολάμβαναν συνεχώς ταξίδια, έκαναν τρυφερές αναρτήσεις και δημόσιες ερωτικές εξομολογήσεις και φαινόταν ότι ζούσαν στο φουλ την αγάπη τους.

Διαβάστε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου: Όσα είχε πει για την γνωριμία με τον Φίλιππο και ποιος είναι ο επιχειρηματίας με τα ξενοδοχεία

Ωστόσο, όπως συμβαίνει σε άλλα τόσα ερωτευμένα ζευγάρια έτσι και σε αυτό, εμφανίστηκαν κάποια προβλήματα τα οποία και τους οδήγησαν στο διαζύγιο.

Από την στιγμή που έγινε γνωστός ο χωρισμός τους η Αθηνά Οικονομάκου για ακόμη μία φορά άρχισε να λαμβάνει αμέτρητα αρνητικά σχόλια στα social media.

«Τελικά υπάρχουν προβλήματα και στον παράδεισο» έγραψε κάποιος στα σχόλια, ενώ ένας άλλος έγραψε, «Όλα για το θεαθήναι».

«Τουλάχιστον τώρα δε θα ζηλεύουν τον γάμο σου όσοι κάνουν σχόλια που δε σου αρέσουν. Να πω ότι λυπήθηκα, ψέματα θα είναι» ανέφερε κάποιος άλλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS