CELEBRITIESSHOWBIZΑτύχημα για την Μαρινέλλα: Οι λεπτομέρειες που αποκάλυψε στενή της συνεργάτιδα

Ατύχημα για την Μαρινέλλα: Οι λεπτομέρειες που αποκάλυψε στενή της συνεργάτιδα

Ανησυχία προκάλεσε η ακύρωση της προγραμματισμένης εμφάνισης που είχε η Μαρινέλλα, μετά από ατυχημα που είχε. Συγκεκριμένα έγινε γνωστό ότι η σπουδαία ερμηνεύτρια χτύπησε σοβαρά στο γόνατο ενώ περισσότερες λεπτομέρειες μάθαμε από ανακοίνωση που εξέδωσε το νυχτερινό κέντρο στο οποίο θα εμφανιζόταν.

Διαβάστε επίσης: Στο νοσοκομείο λόγω κορωνοϊού η Μαρινέλλα – Η κατάσταση της υγείας της

Η ανακοίνωση 

«Η αποψινή παράσταση 7/2 της Μαρινέλλας με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου αναβάλλεται και θα μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί άμεσα. Η αγαπημένη μας καλλιτέχνις, λόγω μιας μικρής κάκωσης στο γόνατο, θα βρίσκεται σήμερα εκτός σκηνής. Οι Τετάρτες θα συνεχίσουν να είναι μαγικές, αφού οι επόμενες παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά»

Τι αποκάλυψε στενή της συνεργάτιδα

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της Ρενέ Σαραντινού στην On Time, η Μαρινέλλα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στα βόρεια προάστια μετά το ατύχημα που είχε, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ένα ελαφρύ κάταγμα.

Η Όλγα Κολοκοντέ, στενή συνεργάτιδά της τραγουδίστριας μίλησε στην εφημερίδα για την υγεία της και αποκάυψε τα εξής: «Η παράσταση αναβάλλεται, γιατί γύρισε το πόδι της κι έπαθε μία θλάση στο γόνατο. Έτσι θα δοθεί μία άλλη μέρα για να αναπληρωθεί η παράσταση που δεν έγινε. Οι υπόλοιπες παραστάσεις θα συνεχιστούν κανονικά».

Διαβάστε επίσης: Μαρινέλλα & Νατάσα, μάγεψαν και αποθεώθηκαν από το κοινό της Λευκωσίας! (βίντεο+εικόνες)

Η Μαρινέλλα, στα 85 της χρόνια, συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού, ενώ σε κάθε live εμφάνισή της, οι θαυμαστές της τρέχουν να την απολαύσουν, κάτι που έκαναν επί σειρά ετών.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS