CELEBRITIESSHOWBIZΧαμός στον Sfera 96,8 για την...απόλυτη ανθοδέσμη που έριξε η Άννα Βίσση!...

Χαμός στον Sfera 96,8 για την…απόλυτη ανθοδέσμη που έριξε η Άννα Βίσση! (βίντεο)

Η ξεκαρδιστική στιγμή που ρίχνει… την ανθοδέσμη! 

Η Απόλυτη Ελληνίδα σταρ το απόγευμα της Τετάρτης βρέθηκε στο στούντιο του Sfera 96,8 για μια αποκλειστική συνέντευξη, με αφορμή τα 50 χρόνια καριέρας της που γιορτάζει φέτος!

Διαβάστε επίσης: H Άννα Βίσση αποκλειστικά στο στούντιο του Sfera 96,8 λίγο πριν την μεγάλη συναυλία για τα 50 χρόνια καριέρας!

Η Άννα Βίσση με μια μεγαλειώδη συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα και ελεύθερης εισόδου που ετοιμάζει για τις 30 Σεπτεμβρίου στην γενέτειρά της Λάρνακα, περιμένει το κοινό για να γιορτάσουν και να διασκεδάσουν μαζί με μεγάλες της επιτυχίες!

Διαβάστε επίσης: Άννα Βίσση: Μας δείχνει τις προετοιμασίες για την μεγάλη της συναυλία στην Λάρνακα! (βίντεο)

Πάντως, χθες μετά την συνέντευξη, την οποία η αγαπημένη Κύπρια τραγουδίστρια χαρακτήρισε την πιο ξεχωριστή της ζωής της, έριξε και μια… ανθοδέσμη!

Όπως θα δείτε στο ξεκαρδιστικό βίντεο που ανέβηκε στο Tik Tok του Sfera, η ανθοδέσμη έπεσε στα χέρια της Μαρίας Ονησιφόρου και της Μαρίνας Φιλιππίδου Θεοχάρους που κάπως… “μαλλιοτραβήχτηκαν”!

Δείτε όσα ακολούθησαν στο πιο κάτω βίντεο:

@sferaradio

Χαμός❗️στον #sfera για την απόλυτη ανθοδέσμη 😂 @annavissiofficial @Maria ONISIFOROU @Marina Philippidou @ChristinaGeorgiou @Constantina Evripidou #annavissi #annavissiofficial #fannatics #fannaticstiktokers🥰🥰 #viralvideo #viraltiktok #fypシ #foryou

♬ Wedding March – Wedding Belles

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS