Συνέντευξη στην δημοσιογράφο Τάνια Νεοκλέους και το περιοδικό Down Town που κυκλοφόρησε παραχώρησε η Χαριτίνη Ηλιάδου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πόσο καιρό είναι μόνη, ενώ αναφέρει για τις προηγούμενες σχέσεις της ότι “ήταν σαν να παντρεύτηκα και να χώρισα σίγουρα τρεις φορές στη ζωή μου.”
Διαβάστε επίσης: Χαριτίνη Ηλιάδου: Η εκπομπή που θα ήθελε να παρουσιάσει και η ειρωνεία από τον κόσμο της υποκριτικής
Απόσπασμα από τη συνέντευξη:
Πρόσφατα έγινες 30. Είδες να αλλάζουν πράγματα σε σένα;
Σήμερα στα 30 η ζωή με βρίσκει να νιώθω ακριβώς το ίδιο με τα 20. Με τρομοκρατεί πάρα πολύ το γεγονός ότι πρέπει να μεγαλώσουμε και να είμαστε πιο σοβαροί και πιο υπεύθυνοι. Πάντα με φόβιζε αυτό το πράγμα, γιατί εγώ πάντα νιώθω λίγο παιδί μέσα μου. Μου αρέσει ο αυθορμητισμός. Μου αρέσει να κάνω αυτό που θα μου έρθει στο κεφάλι μου τη δεδομένη στιγμή. Να φύγω για ένα ταξίδι, να πάω στην Παραμυθούπολη, να παίξω με τους φίλους μου, ενώ αυτό λίγο δεν αρμόζει με τα 30 ή τα 40, έτσι όπως μας λέει η κοινωνία.
Διαβάστε επίσης: Χαριτίνη Ηλιάδου: Το φλερτ στις μέρες μας, τι ζητά από μια σχέση και πώς φαντάζεται τον έρωτα
Σε σένα τι λέει η κοινωνία; Υπάρχουν άνθρωποι που σε ρωτάνε πότε θα «νοικοκυρευτείς»;
Ναι, υπάρχουν άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας που θα τύχει να με ρωτήσουν αν έχω σκοπό να παντρευτώ ή να κάνω παιδιά και δεν τους αδικώ, γιατί στην εποχή που μεγάλωνε η μαμά μου για παράδειγμα, οι γυναίκες στα 30 τους ήταν ήδη μητέρες. Επομένως, δεν το παρεξηγώ όταν με ρωτάνε. Από την άλλη, εγώ είμαι και ένας άνθρωπος που σε όλη μου τη ζωή, είχα διαχρονικά μακροχρόνιες σχέσεις. Και ήταν σαν να παντρεύτηκα και να χώρισα σίγουρα τρεις φορές στη ζωή μου. Επομένως, μετά από τόσα χρόνια που έζησα τη ζωή μου μέσα σε σχέσεις, μπορώ να σου πω ότι εδώ και δύο χρόνια είναι η πρώτη φορά που είμαι μόνη μου και ζω ό,τι δεν έχω ζήσει πιο μικρή: Ανακαλύπτω τον εαυτό μου, το πόσο καλά μπορώ να περάσω μόνη μου αλλά και τι ανθρώπινες σχέσεις μπορώ να έχω μόνη μου. Όλα αυτά θεωρώ ότι θα είναι πολύ ευεργετικά για την επόμενη σχέση μου.

