CELEBRITIESSHOWBIZChiara Ferragni: Λύγισε μιλώντας για τον χωρισμό με τον Fedez - «Είναι...

Chiara Ferragni: Λύγισε μιλώντας για τον χωρισμό με τον Fedez – «Είναι η χειρότερη μας κρίση» (βίντεο)

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού της από τον Fedez παραχώρησε η Chiara Ferragni.

Η Ιταλίδα influencer εμφανίστηκε στην ιταλική εκπομπή «Che tempo che fa» και ενώ δεν επιβεβαίωσε ότι έχει πάρει διαζύγιο με τον διάσημο Ιταλό ράπερ, έκανε λόγο για μια μεγάλη κρίση στον γάμο τους.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Θεωρείται ότι πίσω από κάθε μου κίνηση υπάρχει μια ομάδα ειδικών και ότι είμαι στρατηγός. Αλλά αυτό είναι πραγματικό και δεν είναι στρατηγική. Η στιγμή της αποξένωσης μεταξύ του Φεντερίκο και εμού είναι αληθινή. Ο κόσμος πάντα πιστεύει ότι ακολουθώ κάποια στρατηγική, ότι ο σύζυγός μου κι εγώ απομακρυνόμαστε για να δείξουμε αυτή την κρίση, αλλά δεν είναι έτσι, δυστυχώς, δεν είναι στρατηγική. Θα ήθελα να είναι».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Μιλάμε, είμαστε δύο ενήλικες που αγαπιόμαστε, δεν είναι σαν να κλείνουμε γέφυρες, είναι περίοδος κρίσης αλλά είχαμε και στο παρελθόν κρίσεις, όμως αυτή είναι η χειρότερη…».

Διαβάστε επίσης «Ήταν επώδυνη περίοδος»: Οι πρώτες δηλώσεις της Chiara Ferragni μετά τα δημοσιεύματα χωρισμού

Για τη δημοσιότητα που έχει η ζωή της λόγω των social media σχολίασε: «Ξέρω ότι όταν ζητάς ιδιωτικότητα είναι δύσκολο να την έχεις. Έχω πει πολλά, αλλά όχι τα πάντα. Φυσικά και παραιτείσαι από ένα μέρος της ιδιωτικής σου ζωής υπέρ της αφήγησης, αλλά είναι ένα μικρό μέρος της ζωής μου. Θα ήθελα πάντως να πω για αυτό που δείχνω εγώ ότι ήμουν πάντα αυθεντική. Και ο Fedez ήταν κάπως έτσι, ήθελε να λέει την ιστορία του στο διαδίκτυο, οπότε όταν γνωριστήκαμε ήταν ένα μπαμ. Κι όταν γίναμε ζευγάρι, συνεχίσαμε να λέμε τις ιστορίες μας, θυσιάζοντας ένα μέρος της ιδιωτικής μας ζωής».

Στην ίδια συνέντευξη η Chiara Ferragni μίλησε και για την εισαγγελική έρευνα που αφορά την επαγγελματική δράση της. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η εισαγγελία του Μιλάνου είχε ξεκινήσει έρευνα για απάτη σε βάρος της influencer και της Αλεσάντρα Μπαλόκο, ιδιοκτήτριας εταιρίας που παράγει το γνωστό παραδοσιακό γλυκό των Χριστουγέννων, το «παντόρο».

Αναφορικά με τα σχέδια που έχει για το μέλλον, η Ferragni δήλωσε: «Ζω περισσότερο στο παρόν. Μερικές φορές συνειδητοποιώ ότι η ανάμνηση για κάτι που έκανα στο παρελθόν είναι πιο ευχάριστη από τη στιγμή που το έζησα: είμαστε πολύ λίγο συγκεντρωμένοι στο παρόν. Τα social media δεν είναι το παν, είναι ένας όμορφος κόσμος, αλλά υπάρχει μια ολόκληρη ζωή εκεί έξω που πρέπει να ζήσεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS