CELEBRITIESSHOWBIZΧριστιάνα Αριστοτέλους: Οι κρίσεις πανικού, η αμφισβήτηση και το bullying

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Οι κρίσεις πανικού, η αμφισβήτηση και το bullying

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους είναι μια από τις πιο επιτυχημένες Κύπριες παρουσιάστριες, κάτι που η ίδια όπως έχει αναφέρει πολλές φορές μέσα από συνεντεύξεις της ήταν ένα όνειρο που ήθελε πολύ και πίστευε ότι θα τα καταφέρει.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στον γνωστό Tik Toker και youtuber Φειδία Παναγιώτου, μίλησε για το μεγάλο αυτό όνειρο που είχε, τις τεράστιες δυσκολίες στα φοιτητικά της χρόνια και για την αμφισβήτηση που δεχόταν, όπως επίσης και τις κρίσεις πανικού που ακολούθησαν.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει η Χριστιάνα Αριστοτέλους για την αποβολή που είχε: «Είχα ακούσει την καρδούλα του, ήταν πολύ σκληρό»

«Όταν πήγα να σπουδάσω πέρασα την καλύτερη χρονιά της ζωής μου και την χειρότερη χρονιά της ζωής μου. Πήγα 23 χρονών και δεν είχα κανέναν να επικοινωνήσω, δεν ήξερα κανέναν. Πήγα σε μία σχολή που με κοροϊδεύαν, με έλεγαν “κωλοκύπρια”, κάτι που άκουσα και σε δουλειά μετά. Επίσης πέρασα και από πάρα πολύ bullying και για το σώμα του, “χάσε μωρή κανένα κιλό” κτλ, πράγμα που δεν λες» περιέγραψε.

«Πέρασα την πιο δύσκολη χρονιά. Καθόμουν στο πεζοδρόμιο στην άκρη και έκλαιγα, γιατί δεν είχα κανέναν. Πάθαινα πολύ σοβαρές κρίσεις πανικού, ήμουν τελείως μόνη μου.Ήμουν τελείως μόνη μου δεν είχα κανέναν άνθρωπο να μιλήσω. Έμπαινα μέσα στην τάξη και με κοροϊδεύαν» εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS