ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΧριστιάνα Αριστοτέλους: «Θα ακουστεί σκληρό, αλλά στις περισσότερες σχέσεις μου, υπήρξα θύμα...

Χριστιάνα Αριστοτέλους: «Θα ακουστεί σκληρό, αλλά στις περισσότερες σχέσεις μου, υπήρξα θύμα εκμετάλλευσης»

Συνέντευξη στο DOWN TOWN που κυκλοφορεί σήμερα Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου μαζί με τον Φιλελεύθερο, παραχώρησε η Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία γιορτάζει τα 39α της γενέθλια μαζί με το περιοδικό και μιλάει για τις μεγάλες αλλαγές της ζωής της, τις δυσκολίες που βίωσε και όχι μόνο.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει η Χριστιάνα Αριστοτέλους για την αποβολή που είχε: «Είχα ακούσει την καρδούλα του, ήταν πολύ σκληρό»

Απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Τι άλλαξε, νομίζεις, από χθες, στα γενέθλιά των 39 σου χρόνων, σε σχέση με εκείνα των 19;

Πολλά. Κι αν με ρωτούσες αν θα ήθελα να επιστρέψω σε κάποια προηγούμενά μου γενέθλια, δεν θα επέλεγα καμία προηγούμενη χρονιά. Θα ήθελα να παραμείνω στα σημερινά μου γενέθλια, των 39 μου ετών. Ξέρω καλύτερα να οριοθετώ εμένα, αλλά και τους άλλους. Αυτά τα στοιχεία δεν τα είχα στα 19 μου χρόνια. Και αυτό με ταλαιπωρούσε!

Δηλαδή; Υπήρξες «θύμα» εκμετάλλευσης;

Έχω βιώσει εκμετάλλευση από ανθρώπους, από φίλους – και σε μεγάλο βαθμό. Σήμερα, στα 39 μου, αν νιώθω ότι εμείς οι δύο είμαστε φίλοι αλλά, για κάποιο λόγο, εσύ με εκμεταλλεύεσαι, και θα πιω καφέ μαζί σου και θα σου το πω, αλλά και θα διακόψω κάθε σχέση που μπορεί να έχουμε· θα απομακρυνθώ. Αυτό δεν θα το έκανα στα 19 μου!

Και στις προσωπικές σου σχέσεις σου υπήρξες «θύμα» κάποιες φορές;
Τις περισσότερες. Θα ακουστεί σκληρό, ακυρωτικό ίσως για κάποιους ανθρώπους, αλλά, ναι, τις περισσότερες προσωπικές σχέσεις που έχω κάνει στη ζωή μου θα προτιμούσα να μην τις είχα κάνει ποτέ. Αυτό, ωστόσο, δεν οφείλεται σε εκείνους. Αλλά, σε μένα! Εγώ έκανα το λάθος! Εγώ έκανα τις συγκεκριμένες επιλογές, εγώ -και μόνο εγώ- έχω την ευθύνη των λαθών μου. Κι αν σεβόμουν λίγο περισσότερο τότε τον εαυτό μου, είναι βέβαιο πως θα έκανα άλλου είδους προσωπικές επιλογές στη ζωή μου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS