CELEBRITIESSHOWBIZΧρίστος Αρτεμίου: «Μέσα σε μια μέρα, ένιωσα ολόκληρο τον κόσμο μου να...

Χρίστος Αρτεμίου: «Μέσα σε μια μέρα, ένιωσα ολόκληρο τον κόσμο μου να καταρρέει»

Ο ταλαντούχος κομμωτής που αγαπά –όχι μόνο- η Λεμεσός, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό OMIKRON στην κορυφή του νέου, πανέμορφου διαμερίσματός του και αναλογίστηκε όλο εκείνα τα σκαλοπάτια που χρειάστηκε να ανέβει, μέχρι να την κατακτήσει. 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Τάνια Νεοκλέους, μεταξύ άλλων μιλά για τον θάνατο του πατέρα του όταν εκείνος ήταν μόλις 17 ετών, γεγονός που τον στηγμάτισε αλλά και για τον εμπρησμό στο κομμωτήριό του το 2015.

Διαβάστε επίσης: Ο Χρίστος Αρτεμίου άνοιξε το νέο του σπίτι στο OMIKRON: «Ήταν κάτι που είχα ως στόχο όλη μου τη ζωή»

Φωτογραφίες: Δημήτρης Δημητρίου

StylingShona Muir

Αντιμετώπισες δυσκολίες στον δρόμο σου, μέχρι να φτάσεις ως εδώ;

Το γεγονός που μου στοίχισε περισσότερο από κάθε άλλο, ήταν η εμπειρία τού να χάσω τον πατέρα μου στα 17 μου χρόνια, σε μια ηλικία που τελείωνα το σχολείο και που είχα ένα συγκεκριμένο πλάνο για το πώς θα προχωρούσα με τα όνειρα που είχα τότε. Μέσα σε μια μέρα, ένιωσα ολόκληρο τον κόσμο μου να καταρρέει, χωρίς να μπορώ να σκεφτώ καθαρά. Βρέθηκα σε μια φάση της ζωής μου πολύ μπερδεμένη, που μου στοίχισε πολύ. Μια άλλη εμπειρία που με καθόρισε, ήταν ο εμπρησμός στο κομμωτήριό μου, το 2015, ένας χώρος που ονειρευόμουνα να φτιάξω από πολύ μικρή ηλικία. Αυτόν τον χώρο, μέσα σε λίγα λεπτά, τον είδα να εξαφανίζεται και εγώ να μένω μετέωρος, προσπαθώντας και πάλι να ξεκινήσω από το μηδέν. Εκείνη η εμπειρία, οδήγησε σε μια κάθοδο τα επαγγελματικά μου, όμως με τη στήριξη της οικογένειάς μου αλλά και των φίλων μου κατάφερα να ορθοποδήσω πάρα πολύ γρήγορα.

Artemiou1

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS