CELEBRITIESSHOWBIZΧρίστος Χριστόφιας: Η πρώτη φωτογράφιση με τη νεογέννητη κορούλα του

Χρίστος Χριστόφιας: Η πρώτη φωτογράφιση με τη νεογέννητη κορούλα του

Ο Χρίστος Χριστόφιας, σε μια απρόσμενα προσωπική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town φωτογραφίζεται με την λίγων μηνών κόρη του.

Μεταξύ άλλων μιλάει για τα συναισθήματα του όταν έγινε για δεύτερη φορά πατέρας ενώ περιγράφει και πώς θέλει να οι κόρες του να τον θυμούνται.

Από την Τώνια Σταυρινού

Απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Πατέρας για δεύτερη φορά. Με ποια συναισθήματα και ποιες σκέψεις;

Η δεύτερή μας κόρη βιάστηκε να έρθει στη ζωή και έτσι μοιραία το πρώτο συναίσθημα ήταν πανικός. Η πρώτη σκέψη, το πόσο απρόβλεπτη είναι η ζωή. Πάντως, αν κάτι κατάλαβα, είναι αυτό. Τυχαία γεγονότα, μοιραία γεγονότα, συμπτώσεις ή ο συνδυασμός όλων των πιο πάνω, ό,τι και αν είναι η ζωή μας, οφείλουμε να την κάνουμε ν’ αξίζει.

Τι τύπος πατέρα είσαι;

Θέλω οι κόρες μου να με θυμούνται για όσα προσπάθησα να τους μάθω όχι με το ζόρι, όχι με την επιβολή, αλλά με ο παράδειγμα, με το κίνητρο, με την αγάπη. Κυρίως, νομίζω όσοι είμαστε γονείς, πρέπει να προσπαθούμε τα παιδιά μας να μας εμπιστεύονται, χωρίς να μας φοβούνται και να νιώθουν ότι η αγάπη μας γι’ αυτά είναι άνευ όρων, απαιτήσεων και προσδοκιών. Να μην θέλουμε και να μην περιμένουμε τα παιδιά μας να είναι οι καθρέφτες μας, αλλά να γίνουμε εμείς η πόρτα τους στον κόσμο, στη ζωή.

Φωτογραφίες: Δημήτρης Βαττής

Styling: Shona Muir

X1
X2
X3

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS