CELEBRITIESSHOWBIZΧρήστος Γιάνναρης: «Ήμουν ένα πάρα πολύ ωραίο αγόρι, οπότε συνέβη»

Χρήστος Γιάνναρης: «Ήμουν ένα πάρα πολύ ωραίο αγόρι, οπότε συνέβη»

“Στις δικές μου περιπτώσεις μπόρεσα και το αντιμετώπισα ακαριαία με τη συμπεριφορά μου” ανέφερε ο Χρήστος Γιάνναρης.

Ο Χρήστος Γιάνναρης έδωσε συνέντευξη στην On Time και στην Σίσσυ Μενεγάτου κι απάντησε μεταξύ άλλων για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος αλλά και για το αν έχει δεχτεί ποτέ κι ο ίδιος σεξουαλική παρενόχληση στο επάγγελμά του.

Πώς ένιωσες όταν είδες τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη με χειροπέδες, μετά τις καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις; Το περίμενες όλο αυτό;

Ομολογώ δεν το περίμενα. Δεν μπορούσα καν να το φανταστώ. Είναι σοκαριστικό να βλέπεις ανθρώπους που τους ήξερες να οδηγούνται στη φυλακή και στη συνέχεια στα δικαστήρια. Αλλά επειδή όλο αυτό έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης, θα έλεγα ότι καλό είναι να σωπάσουμε. Έχει δημιουργηθεί πάρα πολύς θόρυβος και καλό είναι να μη φωνάζουμε όλοι μας. Η Δικαιοσύνη ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει. Τώρα βγαίνουν σχεδόν όλοι κι έχουν άποψη επί παντός επιστητού. Εγώ θα πρότεινα να σωπάσουμε από τη στιγμή που το θέμα έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Έχεις δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στο θέατρο;

Πολλές φορές. Κι από άνδρες κι από γυναίκες. Ήμουν ένα πάρα πολύ ωραίο αγόρι, οπότε συνέβη αλλά με πολλή ευγένεια και σεβασμό έλεγα: «Παιδιά, όχι, δεν θα πάρω» κι έτσι σταματούσαν. Ο άλλος καταλαβαίνει που τον παίρνει και που όχι. Στις δικές μου περιπτώσεις μπόρεσα και το αντιμετώπισα ακαριαία με τη συμπεριφορά μου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS