ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΧρίστος Κυπρής - Ειρήνη Καραγιώργη: Η γνωριμία, ο έρωτας και πώς το...

Χρίστος Κυπρής – Ειρήνη Καραγιώργη: Η γνωριμία, ο έρωτας και πώς το είπαν στα παιδιά τους

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και την δημοσιογράφο Τάνια Νεοκλέους παραχώρησαν ο Χρίστος Κυπρής και η Ειρήνη Καραγιώργη, οι οποίοι μίλησαν μεταξύ άλλων για τη σχέση τους και το πώς προέκυψε αυτός ο έρωτας, πώς το ανακοίνωσαν στα παιδιά τους αλλά και τα προβλήματα στην καθημερινότητά τους που όμως φαντάζουν τόσο μικρά.

Aπόσπασμα από τη συνέντευξη: 

Αυτή είναι μια πολύ όμορφη περίοδος στη ζωή σας, μιας και τους τελευταίους πέντε μήνες είστε ζευγάρι. Πόσο προετοιμασμένοι ήσασταν να δεχτείτε τον έρωτα στη ζωή σας;
Χρίστος: Καθόλου προετοιμασμένοι. Μετά από έναν χρόνο και έναν μήνα στο Νοσοκομείο Αναφοράς της Αμμοχώστου και μετά από την προεκλογική περίοδο, όπου βρισκόμουν στη Λάρνακα, το μόνο που σκεφτόμουνα ήταν ότι θα πήγαινα πίσω στη Λεμεσό, στη βάση μου, για να αποφορτιστώ. Ήθελα πραγματικά να βρω ξανά τη ρουτίνα μου μετά από όλη αυτή την έντονη χρονιά που ζήσαμε όλοι, κατά την οποία είχα να παλέψω και με την κατάθλιψη και με το έντονο άγχος, που μου προκαλούσαν τόσο η κατάσταση με τον κορωνοϊό όσο και το γεγονός ότι βρισκόμουν μόνος, σε έναν ξένο τόπο και μακριά από την οικογένεια και τους δικούς μου ανθρώπους. Πριν γνωρίσω την Ειρήνη, δεν είχα καν στα πλάνα μου να ερωτευτώ. Ο έρωτας όμως, όπως πολύ σωστά έχει λεχθεί, έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις. Ένας άνθρωπος, σου αλλάζει τα πάντα. Σου αναποδογυρίζει τη ζωή.

Πώς προέκυψε, λοιπόν;
Χρίστος: Προέκυψε όταν έτυχε να δω την Ειρήνη σε μια συνέντευξη, που είχε παραχωρήσει. Εντυπωσιάστηκα. Είχε ένα υπέροχο χαμόγελο. Έτσι αποφάσισα να την προσεγγίσω, στέλνοντάς της ένα μήνυμα στο Facebook. Αφού μιλήσαμε αρκετά και είδα ότι ήταν ένας άνθρωπος, που με ενδιέφερε να γνωρίσω, της ζήτησα να βγούμε και να τα πούμε από κοντά.

Κεραυνοβόλος έρωτας;
Χρίστος: Το κεραυνοβόλο, νομίζω, έπειτα από αποτυχημένους γάμους και σχέσεις είναι πλέον δύσκολο να συμβεί, διότι ως άνθρωπος γίνεσαι πιο επιφυλακτικός και προσπαθείς να ζυγίζεις περισσότερο τα πράγματα. Άλλωστε, όπως λένε και οι ψυχολόγοι, ένας κεραυνοβόλος έρωτας έχει πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να ξεφουσκώσει και να μηδενιστεί. Αντίθετα, στη σχέση μας με την Ειρήνη, ήρθαν με τέτοιο τρόπο τα πράγματα, που έγινε πιο έντονο όλο αυτό με την πάροδο του χρόνου. Κτίστηκαν σωστά και ο έρωτας και η αγάπη.

Ειρήνη: Όταν περάσεις από δύσκολες καταστάσεις, μπορεί να ακούγεται μεγάλο, αλλά πιστεύω ότι πλέον ξέρεις τι θέλεις στη ζωή σου. Ξέρεις τι είναι εκείνο που δεν σε ευχαριστούσε και πώς ήσουν σε σχέσεις, που δεν ήσουν καλά. Και όταν βρεις εκείνο το άτομο, είναι τόσο εύκολα όλα. Με τον Χρίστο είναι πολύ όμορφη και εύκολη η ζωή μου. Εννοείται ότι περνούμε από διάφορα, από καθημερινά προβλήματα που μπορεί να συμβαίνουν και όμως όταν είμαστε μαζί, φαντάζουν πανεύκολα. Ο Χρίστος είχε από την αρχή έναν ωραίο τρόπο να με φλερτάρει και νομίζω μάλιστα ότι είναι και πιο ρομαντικός από εμένα. Κάθε φορά με εκπλήσσει το γεγονός ότι ανακαλύπτει νέους τρόπους, για να μου δείξει την αγάπη του, μέσα από μηνύματα, σημειώματα, καρδούλες στον καθρέφτη, στο αυτοκίνητο. Είναι υπέροχος.

Αλήθεια, πώς ανακοινώσατε τη σχέση σας στα παιδιά;
Ειρήνη: Εγώ είχα μιλήσει στη μεγάλη μου κόρη, λέγοντάς της ότι, ξέρεις, βγαίνω με κάποιον, που έχει και αυτός παιδιά. Εκεί, για να είμαι ειλικρινής, το παιδί ένιωσε λίγο περίεργα, γι’ αυτό και εμείς στη συνέχεια ήμασταν λίγο διστακτικοί στο πώς θα γνωριστούν και πώς θα βρούμε και εμείς τον τρόπο, για να δέσουν μεταξύ τους και να έχουν μια καλή επικοινωνία. Στην αρχή, όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν λίγο κουμπωμένα όλα τα παιδιά, μέχρι να καταλάβουν την κατάσταση, όμως τελικά ευτυχώς έδεσαν μεταξύ τους πάρα πολύ γρήγορα. Πλέον, είμαστε όλοι πολύ δεμένοι και κάνουμε τα πάντα μαζί τους.

Ολόκληρη η συνέντευξη στο περιοδικό Down Town

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS