CELEBRITIESSHOWBIZΧρήστος Μάστορας - Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Ρομαντικό ταξίδι στο Ντουμπάι

Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Ρομαντικό ταξίδι στο Ντουμπάι

Μια από τις πιο όμορφες φάσεις στη σχέση τους φαίνεται ότι διανύουν η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας. Μπορεί το ζευγάρι στην αρχή να  μην απαντούσε στις φήμες που τους ήθελαν ερωτευμένους και σε σχέση, πλέον όμως δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής του συγκροτήματος Melisses και το γνωστό μοντέλο βρίσκονται σε ρομαντικό ταξίδι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Ντουμπάι, όπως αναφέρουν πληροφορίες της ιστοσελίδας fthis.gr .

Υπενθυμίζουμε ότι το μοντέλο πρόσφατα παραδέχθηκε τη σχέση τους:«Δεν μπορώ να μιλήσω για κανέναν άλλον, για αρχή. Για ό,τι έχει συμβεί θα βγει ο ίδιος να μιλήσει. Δεν έχω χωρίσει. Είμαι σε σχέση. Με τον Χρήστο; Με τον Χρήστο. Να τελειώνουμε. Είμαστε πολύ καλά. Σέβομαι και τον άλλον άνθρωπο που δεν θέλει να φαίνεται τόσο η προσωπική του ζωή. Δεν συγκατοικούμε. Είμαι πολύ ερωτευμένη. Δεν πρόκειται να ξαναμιλήσουμε για αυτό το θέμα, είναι προσωπικό και τώρα που είπα το “ναι” το έκανα μόνο και μόνο για να τελειώνουμε με αυτή τη φάση, γιατί καταλαβαίνεις ότι κι εγώ πιέζομαι. Δεν μου έχει πει ποτέ να μην μιλήσω για τη σχέση μας. Ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Άλλο πράγμα είναι ο Χρήστος άλλο εγώ. Είμαστε τελείως διαφορετικοί», δήλωσε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη. 

Όπως έκανε γνωστό μέσα από τα social media δεν βρίσκεται στην Ελλάδα και μπορεί να μην μας έδειξε μέσα από φωτογραφίες τον αγαπημένο της, είδαμε όμως ένα στιγμιότυπο το οποίο δείχνει τις σκιές του ζευγαριού στην παραλία, με τον τραγουδιστή να την φιλάει τρυφερά.

Image 3
Garifallia

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS