CELEBRITIESSHOWBIZΧρυσές Σφαίρες 2020: Στον Χοακίν Φοίνιξ ο Α’ ανδρικός ρόλος για το...

Χρυσές Σφαίρες 2020: Στον Χοακίν Φοίνιξ ο Α’ ανδρικός ρόλος για το Joker

Μια ακόμα απόδειξη του πόσο ταίριαζε για να ενσαρκώσει αυτόν το ρόλο, έδωσε ο Χοακίν Φοίνιξ στον ευχαριστήριο λόγο του κατά την απονομή στις Χρυσές Σφαίρες που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Ο Joker της δικής μας εποχής ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο Ά Ανδρικού για Δραματική Ταινία και αποθέωσε τους συναδέλφους που ήταν προτεινόμενοι μαζί του, αφιέρωσε ειδική μνεία στον Τοντ Φίλιπς και τη σύντροφό του Ρούνι Μάρα, αλλά πάνω απ΄όλα μίλησε για το περιβάλλον.

Υπό την επηρεία του Joker, ο λόγος του Χοακίν Φοίνιξ είχε πολλές φορές τη χρήση της λέξης που αρχίσει από «f» και έκανε πολλούς να γελάσουν με προβληματισμό. Όπως ακριβώς και στην ταινία.

«Σας ευχαριστώ που με ανέχεστε, είναι τιμή μου να βρίσκομαι ανάμεσα σε τόσους σπουδαίους συναδέλφους. Με κάποιους δεν έχω καν το θάρρος να πάω να τους μιλήσω, ενώ με άλλους μοιράζομαι τον ίδιο ατζέντη. Για σένα μιλάω Κρίστινα (Μπέιλ).

Τοντ, είσαι ένας υπέροχος φίλος και συνεργάτης, με έπεισες να κάνω την ταινία, με ενθάρρυνες να τα δώσω όλα και να είμαι ειλικρινής και…Είμαι ένα κακό σπυρί στον πισινό και δεν μπορώ να πιστέψω ότι με ανέχτηκες. Ρούνι σ΄ευχαριστώ.
Υπάρχουν πολλοί που στέλνουν τις ευχές τους στην Αυστραλία, αλλά πρέπει να κάνουμε πολλά περισσότερα. Είναι μια όμορφη χειρονομία σαφώς. Δεν ήμουν πάντοτε ένας χαρισματικός άνθρωπος, το ξέρω. Μαθαίνω τόσα πολλά από όλους σας εδώ μέσα, μου δώσατε ευκαιρίες για να τα καταφέρω και είμαι ευγνώμων. Αλλά ελπίζω να ενωθούμε όλοι μαζί και να αναλάβουμε την ευθύνη, να αλλάξουμε και να θυσιάσουμε πράγματα στη ζωή μας. Μπορούμε να παίρνουμε λιγότερο τα ιδιωτικά μας τζετ για να πάμε στο Palm Springs (εκεί όπου έγινε την Πέμπτη το International Film Awards Gala και πολλοί αστέρες κατέφτασαν με ιδιωτικά αεροσκάφη). Σας ικετεύω…»

Να αναφερθεί πως ο Χοακίν Φοίνιξ είναι χρονιά δηλωμένος vegan και επομένως όσα ζητάει από τους συναδέλφους του φροντίζει να τα κάνει πράξη πρώτα στη ζωή του, στο μέτρο του εφικτού.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS