CELEBRITIESSHOWBIZΧρυσές Σφαίρες 2024: Viral το «δολοφονικό» βλέμμα της Τέιλορ Σουίφτ στο αστείο...

Χρυσές Σφαίρες 2024: Viral το «δολοφονικό» βλέμμα της Τέιλορ Σουίφτ στο αστείο για τη σχέση της

Μια λαμπερή βραδιά απόλαυσαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Hollywood. Πριν από μερικές ώρες ολοκληρώθηκε η 81η τελετή για τις Χρυσές Σφαίρες στο The Beverly Hilton της Καλιφόρνια.

Κάθε χρόνο ξεχωρίζουμε κάποια από τα highlight της βραδιάς και φέτος ένα από αυτά ήταν το δολοφονικό βλέμμα της Τέιλορ Σουίφτ προς τον παρουσιαστή της βραδιάς, Τζο Κόι, μετά από αστείο που της έκανε και αφορούσε τη σχέση της με τον Travis Kelce. 

Διαβάστε επίσης: Χρυσές Σφαίρες 2024: Το «Poor Things» του Λάνθιμου κέρδισε τη Barbie – Σάρωσε με 5 βραβεία το «Οπενχάιμερ»

«Η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις Χρυσές Σφαίρες και το NFL είναι ότι στις Χρυσές Σφαίρες έχουμε λιγότερα πλάνα της Taylor Swift» είπε ο Τζο Κόι και όταν η κάμερα γύρισε στην τραγουδίστρια, το βλέμμα της τα είπε όλα από μόνο του, αφού η η 34χρονη δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της.

Το σχόλιο του παρουσιαστή αφορούσε όλες εκείνες τις φορές που η Τέιλορ Σουίφτ καταγράφηκε από κάμερες σε αγώνες του NFL προκειμένου να δει από κοντά τον σύντροφό της, Τράβις Κελς των Kansas City Chiefs.

Το αστείο πάντως δεν άρεσε ούτε στους θαυμαστές της τραγουδίστριας, με τους περισσότερους να στέκονται στην απάντηση που έδωσε με το δολοφονικό της βλέμμα.

«Μόλις έκανε ένα αστείο για την Τέιλορ Σουίφτ και εκατομμύρια θεατές έπρεπε να αναζητήσουν στο Google ποιος στο δι@@#λο είναι ο Jo Koy» έγραψε χαρακτηριστικά ένας από τους θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS