Η Δανάη Μπάρκα κατά την διάρκεια της εκπομπής της «Πάμε Δανάη» στο Mega έκανε μια αποκάλυψη για ένα πρώην σύντροφό της, ο οποίος γνώρισε για πρώτη φορά την παρέα της σε παραλία γυμνιστών.
«Έχω μια αστεία ιστορία, ντρέπομαι να την πω. Ήμουν με ένα αγόρι έξι μήνες, πάω εγώ κάπου σε ένα νησί και είναι εκεί μια άλλη παρέα μου, πολύ μεγάλη, η οποία ήταν σε παραλία γυμνιστών. Μου λένε ελάτε εδώ να τον γνωρίσουμε», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.
- Διαβάστε επίσης: Η Άντρεα Καφά στο LIKE: Απαντά αν θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!
Λέω εγώ θα έρθω, αλλά δεν του είπα ότι ήταν παραλία γυμνιστών. Πάμε εκεί, εγώ πολύ ενθουσιασμένη και στα μέλια. Κατεβαίνουμε το μονοπάτι, βλέπουμε τη γαλάζια θάλασσα και ξαφνικά σηκώνονται έξι άνθρωποι ολόγυμνοι και του κάνουν… Καλώς ήρθες!» κατέληξε επί του θέματος η Δανάη Μπάρκα.
Δείτε το παρακάτω βίντεο:

