CELEBRITIESSHOWBIZΔανάη Μπάρκα - Φίλιππος Τσαγκρίδης: Τα "καυτά" φιλιά, η συνάντηση μετά με...

Δανάη Μπάρκα – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Τα “καυτά” φιλιά, η συνάντηση μετά με την Καινούργιου και το unfollow

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας πρώην της Καινούργου, διασκέδασαν σε νυχτερινό μαγαζί και δεν έκρυψαν τον έρωτά τους.

Τα καυτά φιλιά της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη κάνουν τον γύρο του διαδικτύου από το απόγευμα της Κυριακής, με την Κατερίνα Καινούργιου να φαίνεται αρκετά ενοχλημένη μιας και από χθες είναι το hot θέμα σε κάθε lifestyle ιστοσελίδα.

Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα έκανε unfollow την παρουσιάστρια του Mega ενώ υπενθυμίζουμε ότι όταν άρχισαν οι φήμες περί σχέσης του πρώην της με την Δανάη Μπάρκα, η ίδια μιλώντας μέσα από την εκπομπή της δήλωσε ότι εκείνη τους είχε γνωρίσει και μάλιστα έκαναν παρέα οπότε δεν πίστευε όπως είπε, να ισχύουν αυτά τα δημοσιεύματα.

Διαβάστε εδώ: Καινούργιου για Μπάρκα: «Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που υπονόησαν για εκείνη και τον πρώην μου»

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες που κυκλοφορούν και θέλουν την Δανάη Μπάρκα σε σχέση με τον πρώην της Καινούργιου φουντώνουν και μάλλον κάπως έτσι, έχουν επιβεβαιωθεί με τις συγκεκριμένες φωτογραφίες και βίντεο που κυκλοφορούν.

Ο εφοπλιστής και πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου συηνηθίζουν να διασκεδάζουν μαζί με την παρουσιάστρια του Mega και μια πρόσφατη έξοδός τους ήταν στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά η Άννα Βίσση όπου πιθανόν από εκεί είναι η συγκεκριμένη φωτογαφία τους, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι το στιγμιότυπο αυτό είναι από gay bar της Αθήνας.

Διαβάστε επίσης: Τι συμβαίνει τελικά μεταξύ Φίλιππου Τσαγκρίδη (πρώην Καινούργιου) Δανάης Μπάρκα;

Η Καινούργιου αποχώρησε όταν βρέθηκε τυχαία στο ίδιο μαγαζί με τον Φίλιππο

Όπως αποκάλυψαν μάλιστα στο Happy Day το πρωί της Δευτέρας, λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση των επίμαχων φωτογραφιών, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης βρέθηκαν τυχαία στο ίδιο μαγαζί στο Κολωνάκι.

«Δεν θέλαμε να το πούμε εμείς. Θα δούμε την αντίδραση της Κατερίνας και τι συμβαίνει παρασκηνιακά. Χθες το βράδυ είχαμε ένα νέο συμβάν που εμπλέξει τον Φίλιππο και την Κατερίνα. Βρέθηκαν στο ίδιο μαγαζί λίγο μετά την δημοσιοποίηση αυτής της φωτογραφίας», ανέφερε αρχικά για το θέμα η παρουσιάστρια του Happy Day.

Διαβάστε επίσης: Δανάη Μπάρκα – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Φωτογραφίες από τη νέα βραδινή τους έξοδο

Η παρουσιάστρια επίσης ανέφερε: «Η Κατερίνα στεναχωρήθηκε. Τη ενόχλησε που η Δανάη ήταν δικός της άνθρωπος, έκαναν παρέα. Η Κατερίνα σύστησε την Δανάη τον Φίλιππο σε παρέα, Η Κατερίνα με τον Φίλιππο είχαν πολύ σοβαρή σχέση. Η ενόχληση της Κατερίνα ήταν πως είχε βάλει τον Φίλιππο στην καρδιά και στην ζωή της».

Μετά αποκάλυψε πως η Κατερίνα είχε μια τυχαία συνάντηση με τον Φίλιππο το βράδυ της Κυριακής 25/2: «Ήταν με την Μαρίνα Βερνίκου και ο Φίλιππος ήταν με την δική της παρέα. Όταν η Κατερίνα έμαθε πως ήταν και εκείνος και εκεί αποχώρησε στεναχωρημένη. Δεν γνωρίζουμε αν μίλησαν η δεν μίλησαν».

Διαβάστε επίσης: Τι συμβαίνει τελικά μεταξύ Φίλιππου Τσαγκρίδη (πρώην Καινούργιου) Δανάης Μπάρκα;

Από την άλλη, η Τίνα Μεσσαροπούλου πρόσθεσε ότι η παρουσιάστρια του Alpha έφυγε από το μαγαζί στενοχωρημένη και αναστατωμένη.

Το unfollow της Κατερίνας στην Δανάη μετά το φιλί στον πρώην της

Το παθιασμένο φιλί τους που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ήταν η αφορμή η Κατερίνα Καινούργιου να κάνει unfollow στο Instagram την οικοδέσποινα του «Πάμε Δανάη».

Μάλιστα, μετά από τον έντονο σχολιασμό στα social media, για το εν λόγω φιλί η Κατερίνα Καινούργιου έκανε unfollow την Δανάη Μπάρκα από το Instagram ενώ η δεύτερη εξακολουθεί να την ακολουθεί!

Μπάρκα – Καινούργιου: Η στενή φιλία, τα αποθεωτικά σχόλια και η στήριξη

Το όχι πολύ μακρινό 2020, ο Νίκος Μουτσινάς είχε κάνει δώρο στην Δανάη Μπάρκα ένα… κάδρο της Κατερίνας Καινούργιου για το πλατό της εκπομπής της στο Mega. Τότε η παρουσιάστρια είχε δηλώσει: «Την Κατερίνα κορόνα στο κεφάλι μας. Άστη εδώ να μας φέρει γούρι. Θέλω να σας πω το εξής γιατί εμείς δεν θα το αφήσουμε έτσι αυτό. Εκτός ότι η Κατερίνα εμένα είναι ένας δικός μου άνθρωπος, εννοώ έχουμε επαφή, μιλάμε, είναι φίλη μου και αγαπιόμαστε πολύ, θέλω να σου πω Νίκο να είσαι έτοιμος γιατί δεν θα το αφήσουμε έτσι αυτό. Ετοιμάζουμε μια έκπληξη για πάρτη σου και όταν την έχω έτοιμη θα χαρείς πολύ».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS