CELEBRITIESSHOWBIZDemy: Απαντά πρώτη φορά στις φήμες περί μυστικού γάμου με τον Κύπριο...

Demy: Απαντά πρώτη φορά στις φήμες περί μυστικού γάμου με τον Κύπριο επιχειρηματία σύντροφό της

Οι φήμες που θέλουν την Demy να έχει παντρευτεί μυστικά τον Κύπριο επιχειρηματία σύντροφό της πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα, με την ίδια να απαντάει πρώτη φορά σε αυτές. 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει σχέση με τον επιχειρηματία από την Κύπρο Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου και μετρούν αρκετά χρόνια μαζί ενώ μάλιστα συγκατοικούν σχεδόν από την αρχή της σχέσης τους.

Η 31χρονη τραγουδίστρια, μιλώντας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», μίλησε μεταξύ άλλων και για την προσωπική της ζωή και ξεκαθάρισε πως δεν παντρεύτηκε κρυφά. Ωστόσο, όπως σημείωσε ζει με τον αγαπημένο της σαν να είναι ήδη παντρεμένοι. 

«Δεν ισχύει ότι έχω παντρευτεί μυστικά με τον σύντροφό μου. Λέω αλήθεια. Ζούμε όμως σαν να είμαστε παντρεμένοι. Είμαστε δεσμευμένοι ουσιαστικά… Έχω διαβάσει πολύ χειρότερα από αυτό το δημοσίευμα. Κυρίως όταν διαβάζω κάτι που έχουν βάλει μέσα πολλές λεπτομέρειες που είναι απόλυτα ψεύτικες, ξέρω απλά ότι κάποιος συμπληρώνει κάποια κενά με πράγματα που έβγαλε από το μυαλό του. Συμβαίνει κυρίως σε γραπτά δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, εκεί γελάω. Είναι όμως μέσα στο πρόγραμμα», είπε μεταξύ άλλων στην κάμερα.

Το ζευγάρι, κατοικεί στα βόρεια προάστια ωστόσο δεν θέλουν να απασχολούν Τύπο με την προσωπική της ζωή, αν και στο παρελθόν η Demy είχε μιλήσει για τη σχέση και την συγκατοίκηση με τον αγαπημένο της αναφέροντας: «Είμαι πολύ καλά κι αυτό είναι το σημαντικό. Ζούμε σε μια εποχή που έχει γίνει πολύ δύσκολο να ταιριάξουν οι άνθρωποι. Όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο που ταιριάζεις και είσαι ευτυχισμένος, είσαι τυχερός, ειδικά στον δικό μου χώρο. Είμαι υπέρ του να κάνει ο καθένας ό,τι του βγαίνει, ό,τι τον εκφράζει και τον κάνει ευτυχισμένο».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS