CELEBRITIESSHOWBIZΔέσποινα Χατζηζαχαρία στο Down Town: «Είχα διάφορα θέματα με τις ερωτικές σκηνές...

Δέσποινα Χατζηζαχαρία στο Down Town: «Είχα διάφορα θέματα με τις ερωτικές σκηνές του Άλκη»

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και στην Αναστασία Γεωργίου που κυκλοφόρησε χθες Κυριακή 12 Νοεμβρίου, παραχώρησε το νιόπαντρο ζευγάρι Άλκης Χρήστου και Δέσποινα Χατζηζαχαρία.

Μεταξύ άλλων μίλησαν για την ημέρα του γάμου τους, τις δύσκολες στιγμές στην αρχή της σχέσης τους αλλά και τη δύναμη που αντλεί ο ένας από τον άλλο.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Εσύ Δέσποινα κινείσαι σ’ έναν εντελώς διαφορετικό επαγγελματικό χώρο. Υπήρξαν πράγματα που στην αρχή σε ξένιζαν ή χρειάστηκε να προσαρμοστείς σε σχέση με τις ιδιαιτερότητες που έχει το επάγγελμα του ηθοποιού;
Στις αρχές, ναι, είχα διάφορα θέματα-απορίες. Πρώτο και καλύτερο, τις σκηνές ερωτικού περιεχομένου. Μέχρι να τις δεχτώ και να καταλάβω πώς γίνονται και πώς γυρίζονται, η πρώτη μου αντίδραση ήταν να μην παρακολουθώ οτιδήποτε έπαιζε μέσα ο Άλκης. Πλέον, εννοείται είμαι η πρώτη που θα τον δει. Παράλληλα, με ξένιζε το ότι κρατούσαμε «κρυφή» τη σχέση μας για ένα διάστημα. Στην πορεία, αντιλήφθηκα πως ο Άλκης το έκανε για να με προστατέψει. Η αναγνωρισιμότητά του, ο τρόπος ζωής του, με προβλημάτισε ίσως στο πρώτο και δεύτερο μας ραντεβού. Μόλις κατάλαβα τι είδους άνθρωπος είναι, ερωτεύτηκα τον Άλκη ασχέτως του επαγγέλματος του.
Η εικόνα που είχες σχηματίσει για τον Άλκη βλέποντας τον στην τηλεόραση, ανατράπηκε όταν τον γνώρισες από κοντά;
Τον παρακολουθούσα στη σειρά «Την τύχη μου μέσα», στην οποία υποδυόταν έναν αστυνομικό και πάντα έλεγα ότι μου άρεσε. Δεν φανταζόμουν όμως ποτέ, ότι εκείνος ο αστυνομικός που έβλεπα στην τηλεόραση, σήμερα θα ήταν ο άντρας μου! Όταν μάλιστα συμμετείχε στο «DanSing for you», ψήφιζα υπέρ του γιατί μου έβγαζε έναν πολύ ωραίο συνεσταλμένο χαρακτήρα. Κάτι που επιβεβαίωσα όταν τον γνώρισα από κοντά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS