CELEBRITIESSHOWBIZΔημήτρης Φιντιρίκος – Κατερίνα Δαλάκα: Διάρρηξη στο σπίτι του επιχειρηματία

Δημήτρης Φιντιρίκος – Κατερίνα Δαλάκα: Διάρρηξη στο σπίτι του επιχειρηματία

Άγνωστοι απέσπασαν ρολόγια πολύ μεγάλης αξίας.

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο Δημήτρης Φιντιρίκος. Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, ο γνωστός επιχειρηματίας έλειπε για τις πασχαλινές διακοπές μαζί με τη σύντροφό του, Κατερίνα Δαλάκα, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο τριώροφο σπίτι του στα νότια προάστια, αποσπώντας ρολόγια πολύ μεγάλης αξίας.

«Χθες το βράδυ στις 21:00, ένας άγνωστος άνδρας παραβίασε το παράθυρο του δεύτερου ορόφου, μπήκε στο τριώροφο σπίτι του στα νότια προάστια και έκλεψε πέντε ρολόγια. Τα δύο πολύ μεγάλης αξίας. Στο σπίτι υπήρχε και η 22χρονη οικιακή βοηθός, όμως μέχρι να καλέσει την αστυνομία ο ληστής έφυγε», ανέφερε ο Ξενοφώντας Σκιντζής.

«Μου κάνει τεράστια εντύπωση γιατί έξω από το σπίτι υπάρχει φυλάκιο φύλαξης. Προφανώς θα έλειπε ο φύλακας. Επειδή έχω πάει στο σπίτι αυτό να κάνω συνέντευξη, είναι ένα σπίτι με πολλές κάμερες, σε όλους τους χώρους», σχολίασε από την πλευρά του ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Κάποιος πρέπει να ήξερε πού ήταν τα ρολόγια. Πάντως τα παιδιά έλειπαν σίγουρα, γιατί εμείς μιλήσαμε με FaceTime και ήταν σε κάποιο νησί», τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS