ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΔημήτρης Ουγγαρέζος: Απαντά στα δημοσιεύματα που τον θέλουν ζευγάρι με την Ιουλία...

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Απαντά στα δημοσιεύματα που τον θέλουν ζευγάρι με την Ιουλία Καραπατάκη

Στίς φήμες και τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν και αφορούν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την προσωπική του ζωή, απάντησε ο ίδιος μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια, ρώτησε on air τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τα πρόσφατα δημοσιεύματα που τον θέλουν ζευγάρι με την τραγουδίστρια Ιουλία Καραπατάκη.

Διαβάστε εδώ: Ιουλία Καραπατάκη – Δημήτρης Ουγγαρέζος: Έχουμε ειδύλλιο;

«Διαβάζω στα sites ότι έχει σχέση κι εμάς εδώ μας πάει δούλεμα συνεχόμενο 1,5 χρόνο που είμαστε μαζί κι εγώ διαβάζω και ονόματα», είπε η Ελένη Μενεγάκη, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να διαψεύδει τα δημοσιεύματα: «Δεν ισχύει, το λέω ευθέως, ότι δεν ισχύει και το λέω και για την κοπέλα».

Και ανέφερε on air το όνομά της: «Με την Ιουλία Καραπατάκη. Μου αρέσουν πολύ τα τραγούδια της, τα παίζουμε πολύ στο ραδιόφωνο παρόλο που δεν παίζουμε έντεχνα τραγούδια», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και αντέδρασε η Ελένη Μενεγάκη: «Μήπως έχεις πάει 20 φορές και νομίζουν ότι τα’ χετε;»

«Όχι μία φορά και λένε έκατσα στο καμαρίνι δύο ώρες. Ούτε δύο λεπτά δεν έκατσα», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, διαψεύδοντας έτσι τα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS