CELEBRITIESSHOWBIZΔημήτρης Σούγλης: Οι τρεις γάμοι και τα τέσσερα παιδιά

Δημήτρης Σούγλης: Οι τρεις γάμοι και τα τέσσερα παιδιά

Μια αφοπλιστική συνέντευξη στο περιοδικό Tv Mανία έδωσε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σούγλης όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την προσωπική του ζωή αλλά και για τα 4 παιδιά του.

 

Θα ήθελες, τα παιδιά σου, ν’ ακολουθούν τα βήματά σου;

Έχουν ζήσει στο πετσί τους τα πάντα. Και τα πάνω και τα κάτω μου. Οπότε, τους είδα να αντιλαμβάνονται πως δεν αξίζει να μπουν και οι ίδιοι σε αυτή τη δοκιμασία. Τα παιδιά μου είναι σοφότερα από εμένα. Δεν είναι λίγες οι φορές που ζήτησα ή ζητώ τη γνώμη τους και πάντα αυτή μετρά. Και από εδώ έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι η νέα γενιά είναι πολύ καλύτερη από τη δική μας.

Ποια είναι η σχέση σου μαζί τους;

Τα παιδιά μου προέρχονται από τρεις διαφορετικούς γάμους. Ήταν και αυτή μια μεγάλη δοκιμασία στη ζωή μου. Είμαι τυχερός, γιατί έχω καλές σχέσεις με τις πρώην συζύγους. Ήμουν ο μόνος συνδετικός κρίκος για να μη χάσουν τα αδέρφια την επαφή μεταξύ τους και αυτό απαιτούσε θυσίες. Η τρίτη μου σύζυγος, Πόπη, θεωρώ πως είναι ένας άγιος άνθρωπος που αγκάλιασε και έδειξε μεγάλη αγάπη στα άλλα δύο παιδιά μου. Βέβαια, το καλό είναι ότι υπάρχουν και πολύ καλές σχέσεις μεταξύ της νυν συζύγου με τις πρώην μου.

Δεν ήταν ρίσκο το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου;

Είμαι υπέρ του θεσμού του γάμου (γέλια). Είμαι άνθρωπος της οικογένειας. Λατρεύω τα μωρά και αν οι συνθήκες της ζωής μας δεν ήταν τέτοιες, θα είχα σίγουρα πολύ περισσότερα. Αν η σύζυγός μου δεν ήταν ανώτερος άνθρωπος, σήμερα, δεν θα είχαμε αυτές τις καλές σχέσεις με τις πρώην συζύγους μου. Παρόλο που υπήρξαν πολύ καλές στιγμές με τις προηγούμενες συζύγους μου, με την Πόπη, νιώθω ότι μου την έστειλε ο Θεός. Με κράτησε πάρα πολύ στη ζωή, την αγαπώ, με αγαπά, είναι το στήριγμα και ο φύλακας άγγελός μου. Σπανίζουν τέτοιοι άνθρωποι. Όποιο ζευγάρι χωρίζει, ας μη θυματοποιεί τα παιδιά του για τις προσωπικές τους διαφορές. Είμαι περήφανος και νιώθω και ευλογημένος που τα κατάφερα τόσο καλά.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS