ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΔούκισσα Νομικού: Οι αντιδράσεις μετά το τέλος από το Πρωινό και οι...

Δούκισσα Νομικού: Οι αντιδράσεις μετά το τέλος από το Πρωινό και οι παρουσιαστές που τη στηρίζουν δημόσια

Η Δούκισσα Νομικού αποτελεί πλέον παρελθόν από την εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 προτού καλά – καλά αρχίσει η νέα της αυτή συνεργασία, η οποία όπως όλα δείχνουν δεν ξεκίνησε καλά λόγω αγεφύρωτων διαφορών της ίδιας, με την πρωινή εκπομπή.

Η παρουσιάστρια ωστόσο παραμένει στο κανάλι και αυτό που περιμένουμε τώρα είναι να μάθουμε τα επόμενα της βήματα εκεί. Η ανακοίνωση από το κανάλι για την αποχώρηση της Δούκισσας έγινε την Κυριακή (25/9) ενώ προηγήθηκαν οι φήμες που ήθελαν ρήξη στη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από «Το Πρωινό». Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1».

Η πρώτη ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού

Η παρουσιάστρια  την Κυριακή και μετά την ανακοίνωση από το κανάλι, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στο προφίλ της στο instagram με την οποία ευχαρίστησε τους συνεργάτες αλλά και το κανάλι που σεβάστηκαν την επιθυμία της να αποχωρήσει.

«Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό. Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη. Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία. Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν» έγραψε.

Αρκετοί έσπευσαν να σχολιάσουν δημόσια την απόφαση αυτή της παρουσιάστριας και μεταξύ αυτών είδαμε και επώνυμα πρόσωπα και παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης που την στήριξαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS