CELEBRITIESSHOWBIZΈγκυος η Chrissy Teigen 22 μήνες μετά την απώλεια του μωρού της...

Έγκυος η Chrissy Teigen 22 μήνες μετά την απώλεια του μωρού της με τον John Legend

Η Chrissy Teigen και ο σύζυγός της John Legend περιμένουν μωρό μετά από μια απώλεια εγκυμοσύνης πριν από σχεδόν δύο χρόνια.

Την Τετάρτη 3/8, το 36χρονο μοντέλο ανακοίνωσε στο Instagram ότι είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της, αφού υποβλήθηκε σε εξωσωματική γονιμοποίηση. Στις φωτογραφίες που ανήρτησε και δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλιά, φοράει ένα crop top και δαντελένια εσώρουχα.

«Τα τελευταία χρόνια ήταν τουλάχιστον μια θολούρα συναισθημάτων, αλλά η χαρά έχει γεμίσει ξανά το σπίτι και τις καρδιές μας», έγραψε στη λεζάντα η Chrissy Teigen, η οποία περιέγραψε το «ταξίδι» της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

«Σε κάθε ραντεβού με τον γιατρό έλεγα στον εαυτό μου, “εντάξει αν είναι υγιές σήμερα θα ανακοινώσω”, αλλά μετά ανέπνεα ανακουφισμένη ακούγοντας έναν καρδιακό παλμό και αποφάσιζα ότι είμαι πολύ νευρική ακόμα. Δεν νομίζω ότι θα φύγω ποτέ από ένα ραντεβού με περισσότερο ενθουσιασμό παρά νεύρα, αλλά μέχρι στιγμής, όλα είναι τέλεια και όμορφα και αισθάνομαι αισιόδοξα και καταπληκτικά. Εντάξει, ήταν πολύ δύσκολο να το κρατήσω αυτό τόσο καιρό!» συμπλήρωσε στη λεζάντα η Chrissy Teigen.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS