CELEBRITIESSHOWBIZ«Έκανα 2,5 ώρες επέμβαση...» - Σπάνια εξομολόγηση της Μπέσσυς Αργυράκη για τη...

«Έκανα 2,5 ώρες επέμβαση…» – Σπάνια εξομολόγηση της Μπέσσυς Αργυράκη για τη μάχη της με την απώλεια κιλών

Το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισα
«Έκανα 2,5 ώρες επέμβαση…» – Σπάνια εξομολόγηση της Μπέσσυς Αργυράκη για τη μάχη της με την απώλεια κιλών

Πέρα από εξαιρετική τραγουδίστρια, η Μπέσσυ Αργυράκη αποτελεί και ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα που εμφανίζονται στην τηλεόραση. Τα τελευταία χρόνια οι εμφανίσεις της στη μικρή οθόνη είναι πολλές, μιας πέρυσι συμμετείχε στο Dancing With The Stars στο οποίο έφτασε πολύ ψηλά, ενώ φέτος, την απολαμβάνουμε στο J2US στο πλευρό του Τόλη Παπαδημητρίου.

Μάλιστα, η Μπέσσυ Αργυράκη δεν χαρίζεται σε κανέναν και έτσι απαντάει σε όλα τα σχόλια που ανά καιρούς μπορεί να γίνονται για εκείνη. Σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε: «Έγραψε κάποιος στο Twitter: ρε σεις έχω την εντύπωση ότι η Αργυράκη είναι άφωνη. Του απάντησα: αγοράκι μου, μήπως πρέπει να πας να κοιταχτείς σε κάποιον ωριλά;».

Παρά την μεγάλη αγάπη που της έχει ο κόσμος ωστόσο, η αγαπημένη τραγουδίστρια αποκάλυψε πρόσφατα πως μετά από το τέλος του J2US το πιο πιθανό είναι να κάνει μία παύση από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Η επέμβαση και η μάχη της Μπέσσυς Αργυράκη

Η ίδια κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο DWTS είχε αποκαλύψει πως οι συνεχόμενες πρόβες την είχαν βοηθήσει να χάσει αρκετά κιλά (δείτε εδώ πόσα), ωστόσο σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Λοιπόν, μίλησε για μία πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή της. Συγκεκριμένα, σε μία προσπάθειά της να χάσει κιλά, αναγκάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Μπέσσυ Αργυράκη κιλά

Μιλήστε μας και για τα 4 δύσκολα χρόνια που περάσατε με την επέμβαση που κάνατε για να χάσετε κιλά.
Ήταν μία κίνηση απελπισίας για αν χάσω τα κιλά αλλά με ανορθόδοξο τρόπο. Ήμουν πολύ λαίμαργη για να το χειριστώ βάσει των εντολών του γιατρού μου. Μου έλεγε να τρώω λίγο και συχνά και να μασάω αργά. Δεν έκανα τίποτα από όλα αυτά και μάλιστα έκανα το αντίθετο. Μεγάλη Εβδομάδα ήταν που με μάζεψαν και με τρέξανε στο νοσοκομείο. Έκανα 2,5 ώρες επέμβαση κι όλα τα έπαθα επειδή έτρωγα πολύ άγαρμπα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS