CELEBRITIESSHOWBIZΈκπληξη! Χάρης Χριστόπουλος και Ανίτα Μπραντ έγιναν για δεύτερη φορά γονείς

Έκπληξη! Χάρης Χριστόπουλος και Ανίτα Μπραντ έγιναν για δεύτερη φορά γονείς

Το φύλο του μωρού τους.

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Χάρης Χριστόπουλος και η αγαπημένη του, Ανίτα Μπραντ, με τα χαρμόσυνα νέα να τα ανακοινώνουν το πρωί της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή “Happy Day”.

Το ερωτευμένο ζευγάρι διανύει μια ξεχωριστή φάση στη ζωή και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Να σημειωθεί, πως η εγκυμοσύνη της Ανίτα Μπραντ δεν είχε γίνει γνωστή και η ίδια γέννησε κάτω από άκρα μυστικότητα.

«Κράτησαν κρυφή την δεύτερη εγκυμοσύνη, ήταν μια δύσκολη εγκυμοσύνη», αποκάλυψε η παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Να θυμίσουμε ότι ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ έχουν ακόμη έναν γιο, ο οποίος είναι 2,5 ετών.

Ο Χάρης Χριστόπουλος παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις μετά τον τοκετό της Αννίτας Μπραντ αποκαλύπτοντας το φύλο του μωρού τους:

«Ένα καταπληκτικό αγόρι» δήλωσε και αποκάλυψε έτσι το φύλο του μωρού τους.

«Μια εγκυμοσύνη έχει διάφορα. Ήταν ο πόθος μας και θέλουμε να έχουμε μία μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια. Μετά από κάποια θεματάκια που είχαμε, προσπαθήσαμε να κλειστούμε και να προσευχηθούμε πολύ. Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε και εμένα και την Ανίτα που όλα πήγανε τόσο σωστά»

Στη συνέχεια εξήγησε: «Όταν γίνεσαι γονιός σε πιο ώριμη ηλικία το αντιμετωπίζεις και πιο διαφορετικά. Οι άνδρες έχουμε καθαρά φιλική συμμετοχή στην εξέλιξη και τη σύλληψη μιας εγκυμοσύνης. Για μένα είναι τόσο πολύπλοκο και με φοβίζει τόσο πολύ, αλλά για εμάς τους άνδρες δεν μπορεί κανένα ανδρικό μυαλό να το συλλάβει, το τι συμβαίνει σε μια γυναίκα. Και πάλι η Ανίτα ήταν πολύ ήρεμη, εγώ έτρεμα».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS