CELEBRITIESSHOWBIZΕκτός τηλεόρασης ο Νίκος Μουτσινάς - Η αντίδρασή του όταν είδε...

Εκτός τηλεόρασης ο Νίκος Μουτσινάς – Η αντίδρασή του όταν είδε τους δημοσιογράφους

Το όνομα του Νίκου Μουτσινά τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην επικαιρότητα με τα ρεπορτάζ να ασχολούνται με το τηλεοπτικό του μέλλον.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής και ηθοποιός φαίνεται ότι αποφάσισε να κάνει μια παύση στην τηλεοπτική το καριέρα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εκπομπήςη “Happy Day” και συγκεκριμένα η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος, ο Νίκος Μουτσινάς θέλει να απέχει από την τηλεόραση, κάτι που δεν έχει καμία σχέση με τον ΣΚΑΪ και τη συνεργασία τους. Μάλιστα τόνισε ότι το κανάλι τον θέλει παρά πολύ στο δυναμικό του και σε αυτό το πολύ καλό κλίμα έγινε και το μεταξύ τους ραντεβού, ενώ δεν θεωρεί ότι έχει τελειώσει η συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών.

Πάντως ο ίδιος φαίνεται ότι ζήτησε στο κανάλι ότι πάρα το γεγονός ότι ο ίδιος αποφάσισε να φύγει από την τηλεόραση, να παραμείνουν τουλάχιστον οι συνεργάτες του και να απορροφηθούν σε άλλες εκπομπές.

Η αντίδρασή του, μόλις είδε τους δημοσιογράφους

Με όλα αυτά που ακούγονται για εκείνον, λογικό είναι δημοσιογράφοι να προσπαθούν να μάθουν τελικά  τι ισχύει, όπως και έκανε η κάμερα του Mega Καλημέρα, που πήγαν έξω από τα στούντιο της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι».

Ωστόσο, μόλις ο παρουσιαστής είδε το τηλεοπτικό συνεργείο, απέφυγε να μιλήσει και ανέπτυξε ταχύτητα με το αυτοκίνητό του.

«Από ό,τι κατάλαβα από την αντίδρασή του, δεν πολυχάρηκε που μας είδε. Είχαμε πάει να τον προσεγγίσουμε να μας πει τι σκέφτεται, αλλά το σεβαστήκαμε. Δεν είχε πολλή όρεξη το αγόρι μας» σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS