CELEBRITIESSHOWBIZΈλενα Θεοδώρου: Οι διαφορές μεταξύ πρώτης και δεύτερης εγκυμοσύνης και το πλάνο...

Έλενα Θεοδώρου: Οι διαφορές μεταξύ πρώτης και δεύτερης εγκυμοσύνης και το πλάνο για τη συνέχεια της εκπομπής

Μανούλα για δεύτερη φορά θα γίνει η Έλενα Θεοδώρου, όπως αποκάλυψε η ίδια στον έκτο μήνα της κύησης. Η γλυκιά παρουσιάστρια της εκπομπής «Έλα Να Δεις» του Omega, μοιράζεται μαζί μας σκέψεις και συναισθήματα για αυτή τη μαγική περίοδο της ζωής της. Την ανυπομονησία της κορούλας της Νεφέλης να γνωρίσει τον αδερφό της, την επιθυμία να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, ενώ εξομολογείται το προφητικό όνειρο που είδε πριν το θετικό τεστ εγκυμοσύνης. 

Από την Αφροδίτη Γεωργίου

Ετοιμάζεσαι να γίνεις μανούλα για δεύτερη φορά, λοιπόν! Συγχαρητήρια να πούμε αρχικά! Πώς αισθάνεσαι που θα ζήσεις αυτό το θαύμα ξανά;

Η χαρά μας είναι απερίγραπτη που σε λίγους μήνες θα υποδεχτούμε το μωράκι μας. Ο ερχομός ενός παιδιού είναι δώρο Θεού. Είναι η μεγαλύτερη ευλογία.

Η ευχάριστη είδηση ήρθε ξαφνικά, αφού κανείς δεν είχε καταλάβει κάτι μέχρι τώρα που είσαι 5,5 μηνών! Είναι συνειδητή η απόφαση να μην το αποκαλύπτεις νωρίς; Την πρώτη φορά ήσουν έξι μηνών και τώρα πάλι σχεδόν 6…

Ήθελα να νιώσω έτοιμη για να το μοιραστώ και δημόσια αν και δεν είχα προγραμματίσει το πώς θα το πω και πότε. Άλλωστε το τελευταίο διάστημα άρχισε να φαίνεται και στην εκπομπή. Μάλιστα έτυχε να λάβω και μηνύματα από τον κόσμο που το είχε καταλάβει.

366413125 679161640272589 8269639445328012882 N (1)

Πότε αναμένεις να γεννήσεις με το καλό;

Θα γεννήσω με το καλό τον Μάιο.

Ποιο είναι το πλάνο για τη συνέχεια της εκπομπής σου «Έλα Να Δεις», όταν φύγεις για να φέρεις στον κόσμο το παιδί σου;

Η εκπομπή θα συνεχίσει κανονικά. Όσο για το άτομο που θα με αντικαταστήσει, είναι κάτι το οποίο θα διευθετηθεί από το κανάλι γιατί θα χρειαστεί να απουσιάζω για μερικούς μήνες.

Τώρα που θα έχεις ακόμα ένα μικρό μωράκι, πιστεύεις θα χρειαστεί κι άλλος προγραμματισμός για να συνδυάσεις καριέρα και οικογένεια;

Να γεννηθεί με το καλό το μωρό και όλα θα γίνουν. Αυτή είναι η προτεραιότητα μας τώρα.

Για πες λοιπόν, ποιες είναι οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου;

Η εγκυμοσύνη είναι μία έντονη συναισθηματικά διαδικασία. Είναι μια περίοδος συνεχών αλλαγών στη διάθεση μας. Ενθουσιασμός, ευσυγκινησία, άγχος, ενέργεια, δυσφορία, ανυπομονησία… Είναι όλα στο μενού. Γενικά προσέχω τον εαυτό μου, προσπαθώ να είμαι πιο ήρεμη και χαλαρή όσο κουρασμένη και να νιώθω. Έχω ανθρώπους κοντά μου που με νοιάζονται.

419382111 1048449489793898 7657994487481761470 N (3)

Θα μοιραστείς μαζί μας τη στιγμή που το έμαθες;

Είχαμε ξεκινήσει τις προσπάθειες μετά τον γάμο, άρα ήταν κάτι που το είχαμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Τρεις μέρες όμως πριν κάνω το τεστ, είχα δει όνειρο ότι έχω γιο. Το είχα μοιραστεί μόνο με τον Γιώργο και έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε το τεστ.

Ο σύζυγος πλέει σε πελάγη ευτυχίας;

Είναι πάρα πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος ο Γιώργος αλλά και η Νεφέλη μας. Την προετοιμάζουμε. Ανυπομονεί να γνωρίσει τον «πρίγκιπα» της. Έτσι τον αποκαλεί από τώρα!

Πιστεύεις ότι θα είσαι το ίδιο στιλ μαμάς; Τι σου έμαθε η εμπειρία σου και πλέον ίσως κάνεις αλλιώς;

Νομίζω δεν υπάρχει συνταγή για το πώς πρέπει να είναι μια μαμά με τα παιδάκια της. Ούτε έχω κάτι στο μυαλό μου. Όπως έρθουν τα πράγματα. Άλλωστε είναι πολλές οι προκλήσεις μιας μανούλας.

elena

Εντοπίζεις διαφορές μεταξύ πρώτης και δεύτερης εγκυμοσύνης;

Γενικά είναι πιο ήπια τα συμπτώματα αυτή τη φορά. Κυρίως στο πρώτο τρίμηνο γιατί στη Νεφέλη είχα τις συνηθισμένες αναγούλες. Είναι όμως το ίδιο μαγικό να ξαναζείς την εμπειρία της εγκυμοσύνης, με όλες τις εκφάνσεις των συναισθημάτων.

Τι σε αγχώνει πιο πολύ σε αυτή τη μετάβαση από το ένα στα δύο παιδιά;

Δεν με αγχώνει η μετάβαση αυτή. Αντιθέτως ανυπομονώ πολύ! Έστω κι αν μου λένε συχνά τη γνωστή φράση… «ένα παιδί – ίσον κανένα». Για μένα τα παιδιά είναι Ευλογία. Εξάλλου θέλαμε να μεγαλώσουμε την οικογένεια μας, με τη βοήθεια του Θεού.

Περιμένεις αγοράκι, κάτι που αποκάλυψες η ίδια στην εκπομπή σου αμέσως την επόμενη μέρα που αποκάλυψες ότι είσαι έγκυος. Είπες μάλιστα ότι δεν θα κάνεις gender reveal party. Το βιώνεις αλλιώς αυτή τη φορά;

Το βιώνω όπως και την πρώτη φορά. Και στη Νεφέλη γνώριζα από την αρχή το φύλο.

Έχω την αίσθηση γενικά ότι προτιμάς να μην το κάνεις μεγάλο θέμα, για να μην σκεφτεί κάποιος ότι το «πουλάς». Κάνω λάθος;

Για μένα είναι κάτι πολύ προσωπικό και ευαίσθητο το θέμα της εγκυμοσύνης. Και γενικά ό,τι έχει να κάνει με μωράκια. Όταν όμως έφτασε η στιγμή να το πω, ήθελα να είμαι ειλικρινής με τον κόσμο από την αρχή. Αφού γνώριζα και το φύλο, άρα γιατί να μην το πω;

Η δύσκολη πρώτη σου εμπειρία με την προεκλαμψία που έφερε την προωρότητα και έβαλε σε κίνδυνο και εσένα και το μωρό, πόσο σε επηρεάζει;

Προσπαθώ να μην επηρεάζομαι ούτε να κάνω αρνητικές σκέψεις. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη γυναικολόγο μου. Δεν θα σου κρύψω ότι λόγω της προηγούμενης μου εμπειρίας με την προεκλαμψία, πρέπει να είμαι ιδιαίτερα προσεκτική. Έχω όμως βαθιά πίστη στον Θεό, ό,τι και να γίνει…

338931338 994122088220612 4845989546490539021 N (1)

Και για ποιο πράγμα είσαι ενθουσιασμένη και ανυπομονείς;

Ανυπομονώ να τον κρατήσω στην αγκαλιά μου και φυσικά να δω την αντίδραση της Νεφέλης με το μωρό. Λαχταρώ για αυτή τη στιγμή!

Πόσο άλλαξε η Έλενα από όταν έγινε μητέρα;

Αν σου πω ότι δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν γίνω μητέρα; (γέλια) Σίγουρα αλλάζουν οι προτεραιότητες σου. Η ευτυχία και οι αγωνίες πολλαπλασιάζονται, δεν υπάρχει κουμπί απενεργοποίησης όταν από εσένα εξαρτάται μια άλλη ζωή.

Αν σου ζητούσα να μου ορίσεις τη «μητρότητα» με τρεις λέξεις;

Αγάπη, Ευλογία, Ωριμότητα

413951300 1027132855247165 5350574517077838933 N

Περιοδικό TV Mania

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS