CELEBRITIESSHOWBIZΈλενα Τσαγκρινού: Η στιγμή που ο γιατρός της είπε, ότι δεν ακούει...

Έλενα Τσαγκρινού: Η στιγμή που ο γιατρός της είπε, ότι δεν ακούει την καρδούλα του μωρού της!

Έγκυος το πρώτο της παιδάκι είναι η Έλενα Τσαγκρινού και σε συνέντευξη που παραχώρησαν με τον σύντροφό της DJ Stephan, περιέγραψαν τη στιγμή που συνειδητοποίησαν ότι η τραγουδίστρια απέβαλε κατά την πρώτη της εγκυμοσύνη.

Διαβάστε επίσης: Έγκυος η Έλενα Τσαγκρινού! Αποκάλυψε ότι απέβαλε πριν από μήνες

Μέσα από το podcast τους, ο DJ Stephan είπε αρχικά: «Η πρώτη μας εμπειρία ήταν το Μάιο, όταν η Έλενα έμεινε πρώτη φορά έγκυος. Ξεκινήσαμε χαρούμενοι, μια πολύ ωραία ημέρα, με ωραία διάθεση, και πήγαμε στρον γιατρό να ακούσουμε για πρώτη φορά την καρδούλα. Καρδούλα δεν ακούσαμε».

Διαβάστε επίσης: Έλενα Τσαγκρινού: «Δεν είναι εύκολη εγκυμοσύνη αλλά προχωράει καλά»

Η Έλενα Τσαγκρινού είπε από την πλευρά της: «Και βλέπουμε τον γιατρό που δεν μιλάει καν κι έχει μείνει παγωτό. Μας λέει “παιδιά, δυστυχώς δεν ακούω την καρδούλα”».

«Μας είπε ότι δυστυχώς πρέπει να ρίξουμε το έμβρυο, ήμασταν στην 6η με 7η εβδομάδα» συνέχισε ο dj Stephan και η τραγουδίστρια πρόσθεσε: «Ήταν μια σοκαριστική στιγμή γιατί δεν περιμέναμε ότι θα πάει κάτι στραβά. Ως πρώτη φορά μανούλα, ένιωθα ότι το κουβαλάω εγώ αυτό το βάρος. Ξαναπροσπαθήσαμε απευθείας, δεν το αφήσαμε κάνα χρόνο μετά. Τον Αύγουστο γεννάμε».

Διαβάστε επίσης Έλενα Τσαγκρινού: Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS