HomeTALK OF THE TOWNJUICYΕλένη Χατζίδου Στο νοσοκομείο ο σύζυγός της Ετεοκλής, μετά τη νοσηλεία της κόρης της

Ελένη Χατζίδου Στο νοσοκομείο ο σύζυγός της Ετεοκλής, μετά τη νοσηλεία της κόρης της

Χωρίς τον σύζυγο και συμπαρουσιαστή της, Ετεοκλή Παύλου, καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό το πρωί της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου η Ελένη Χατζίδου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η παρουσιάστρια, ο Ετεοκλής μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο νοσοκομείο, καθώς ανέβασε υψηλό πυρετό και κρίθηκε αναγκαίο να πάει για εξετάσεις.

“Καλημέρα, καλή βδομάδα. Σαν την καλαμιά στον κάμπο! Το αγόρι μου αρρώστησε, την πάτησε. Ανέβασε υψηλό πυρετό τα ξημερώματα. Τον μεταφέραμε στο νοσοκομείο, τώρα είναι εκεί και κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Περιμένω κι εγώ να μου πουν τα αποτελέσματα.  Δεν είναι πολύ καλά! Για να λείψει ο Ετεοκλής από την εκπομπή, αφήστε τα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Αυτό, πάμε να ξεκινήσουμε”, είπε η Ελένη Χατζίδου στην έναρξη της εκπομπής.

Να σημειωθεί πως πριν περίπου μια εβδομάδα, η κόρη της Μελίτα επίσης βρέθηκε στο νοσοκομείο λόγω μιας περιπέτειας με την υγεία της. 

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends