CELEBRITIESSHOWBIZΕλένη Δήμου: «Κοψ’ την από δω και κοψ’ την από κει, έλεγαν...

Ελένη Δήμου: «Κοψ’ την από δω και κοψ’ την από κει, έλεγαν και το έχω πληρώσει»

“Δεν παίζουν οι μουσικές εκπομπές τα τραγούδια μου” εξομολογήθηκε η Ελένη Δήμου.

Η Ελένη Δήμου παραχώρησε μια συνέντευξη καρδιάς στη δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα και την κάμερα της εκπομπής Στούντιο 4 το απόγευμα της Παρασκευής στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, η αγαπημένη ερμηνεύτρια μίλησε για τις σημαντικές της συνεργασίες, τα λάθη στην επαγγελματική της διαδρομή καθώς και την φήμη της σκληρής που έχει στον χώρο του τραγουδιού.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Δήμου εξομολογήθηκε πως «θυμάμαι τις συνεργασίες με τον Γιώργο Νταλάρα, την Μαρινέλλα και τον Γιώργο Μαρίνο. Λέω αυτούς τους τρεις γιατί ήταν οι πιο δύσκολοι στη δουλειά μας, οι πιο ατσαλάκωτοι που λέμε. Εγώ είχα μια τάση, για παράδειγμα, να μην βάφομαι και να βγαίνω στη σκηνή. Η Μαρινέλλα, λοιπόν, με έχει σταματήσει, «πήγαινε στο καμαρίνι να βαφτείς και μετά θα βγεις» μού είπε και είχε απόλυτο δίκιο».

«Ότι βλακείες μπορεί να έχω κάνει, τις έχω κάνει δημόσια και δεν προσπάθησα να κρυφτώ. Δεν είχα και το άγχος να μην κάνω αυτό ή να μην φάω έτσι γιατί με βλέπουν. Δεν ζούσα με αυτό το άγχος, είμαι άλλης κατηγορίας. Είμαι πιο ροκ και πιο χύμα, πιο ειλικρινής και πιο ο εαυτός μου».

«Δεν ξέρω τη φήμη έχω στον χώρο, ρωτήστε τους. Μάλλον της σκληρής αλλά δεν με πειράζει καθόλου, μου αρέσει. Δεν πήρα ποτέ να ρωτήσω τι λένε και τι σκέφτονται για μένα. Ποτέ. Νομίζω ότι έτσι μεγάλωσα από το σπίτι μου. Δεν έχω κάνει συμβιβασμούς και το έχω πληρώσει. Πολλές φορές είσαι απ’ έξω όταν λες τα πράγματα με το όνομα τους και όταν πας κόντρα σε ένα ρεύμα είσαι το μαύρο πρόβατο. «Κοψ’ την από δω», «κοψ’ την από κει». Δεν παίζουν, ας πούμε, οι μουσικές εκπομπές τα τραγούδια μου» συμπλήρωσε, επίσης, η Ελένη Δήμου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης. «Στα μεγάλα κέντρα έχασα το κοινό μου. Το κοινό μου είναι μια αγκαλιά και από το 2000 που παίζω στις μουσικές σκηνές βρέθηκα πάλι με το κοινό μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS