CELEBRITIESSHOWBIZΕλένη Φουρέιρα για τον γιο της: «Ό, τι καλύτερο έχω κάνει στη...

Ελένη Φουρέιρα για τον γιο της: «Ό, τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου»

Την Ελένη Φουρέιρα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και ο Γρηγόρης Μπάκας στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή της από τη Θεσσαλονίκη, όπου έδωσε τη νέα της συναυλία.

Η τραγουδίστρια μίλησε για την επιστροφή της στη σκηνή, αλλά και για τον γιο της, που ήρθε στη ζωή πριν από λίγους μήνες και την έχει ξετρελάνει.

Διαβάστε επίσης: Συγκίνησε η Φουρέιρα: Αποκάλυψε επί σκηνής πότε έμαθε ότι έμεινε έγκυος

Όσα δήλωσε η Ελένη Φουρέιρα

«Είμαι πολύ καλά. Χθες ζήσαμε μια από τις ωραιότερες συναυλίες της ζωής μου πραγματικά. Αυτό που έγινε στη Θεσσαλονίκη, δεν έχω λόγια να στα περιγράψω. Είμαι πολύ κουρασμένη, αλλά πραγματικά ήταν η ποιο ωραία συναυλία που έχω ζήσει.

Τρέχω, είμαι μια τρελή. Βλέπω τις κάμερες όλη μέρα, όταν κοιμάται. Ό,τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου. Τα καταφέρνουμε τώρα που έχω tour. Όλα καλά. (Με τον Αλμπέρτο) Ο ένας στηρίζει τον άλλον, ξέρεις πως πάνε αυτά», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

Όσον αφορά το ντουέτο με την Ελένα Παπαρίζου στα MAD VMA τόνισε: «Την λατρεύω! Είναι το καλύτερο παιδί που έχω γνωρίσει σε αυτή τη δουλειά».

«Ήταν το μεγαλύτερο όνειρο μου και ήταν υπάρχει μια τεράστια ολοκλήρωση μέσα μου. Γέμισα αυτό το κενό», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια για τον ερχομό του γιου της.

fthis.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS