CELEBRITIESSHOWBIZΕλένη Φουρέιρα: Η τρυφερή ανάρτηση της αδελφής της για την εγκυμοσύνη της,...

Ελένη Φουρέιρα: Η τρυφερή ανάρτηση της αδελφής της για την εγκυμοσύνη της, που την συγκίνησε

Αντίστροφα μετράει η Ελένη Φουρέιρα για τη ημέρα που θα γίνει μανούλα και θα κρατήσει στην αγκαλιά της τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία. 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια διανύει μια πολύ ξεχωριστή φάση στη ζωής της και λίγο πριν γίνει μανούλα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Vogue Greece στο οποίο μιλάει για το ταξίδι αυτό της εγκυμοσύνης, τις αποτυχημένες προσπάθειες με εξωσωματικές και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Διαβάστε εδώ: H Φουρέιρα εξομολογείται: «Πάλευα να μείνω έγκυος, έκανα εξωσωματικές»

Μάλιστα, οι φωτογραφίες της Ελένης για το περιοδικό, στις οποίες ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και έχουν γίνει viral.

Η αδελφή της Μαργαρίτα, από την πλευρά της δημοσίευσε μια φωτογραφία της τραγουδίστριας και της έστειλε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα δημόσια.

«Όταν γεννήθηκες και η μαμά σε έφερε σπίτι ήσουν η κούκλα μου! Σε φρόντιζα και σε πρόσεχα όπως κάθε μικρό κορίτσι την αγαπημένη της κούκλα!! Τώρα το μικρό μου κοριτσάκι θα γίνει μανούλα!! Πάντα υπερήφανη για σένα», έγραψε.

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε repost την εν λόγω ανάρτηση και έβαλε ένα emoji με βουρκωμένα μάτια, για να δείξει πόσο την συγκίνησαν τα λόγια αυτά.

Image 1

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS