CELEBRITIESSHOWBIZΓέννησε η Ελένη Φουρέιρα: Όσα αποκαλύπτει ο γιατρός της για τον τοκετό

Γέννησε η Ελένη Φουρέιρα: Όσα αποκαλύπτει ο γιατρός της για τον τοκετό

«Γέννησε φυσιολογικά, δεν τα παράτησε στιγμή» 

Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η Ελένη Φουρέιρα χθες 7 Φεβρουαρίου και ο γιατρός της τραγουδίστριας έκανε αποκαλύψεις για τον τοκετό μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή Happy Day.

Μεταξύ άλλων σχολίασε ότι το μωρό μοιάζει και στην τραγουδίστρια και στον Αλμπέρτο Μποτία, ενώ αναφέρθηκε και στη δύναμη που επέδειξε η Ελένη Φουρέιρα, η οποία είχε στο πλευρό της τον σύντροφο και πατέρα του γιου της.

Όπως ανέφερε ο γιατρός, εισήλθε στο μαιευτήριο στις 6:00 το πρωί και γέννησε με φυσιολογικό τοκετό στις 15:20.

«Γέννησε 15:20 το μεσημέρι. Η Ελένη Φουρέιρα ήταν συνεργάσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού. Ήταν πολύ καλή, είχε οδύνες κανονικά και κάναμε μια πολύ φυσιολογική γέννα. Γεννήθηκε ένα παιδάκι γύρω στα 2.900 γραμμάρια, υγιέστατο και πανέμορφο. Ζουν στιγμές πρωτόγνωρες με πολλή συγκίνηση, χαρά, ευτυχία όπως όλες οι μανούλες του κόσμου. Όταν γίνεσαι πρώτη φορά μαμά είναι πιο συγκινητικό το συναίσθημα».

Μάλιστα τόνισε ότι «Είναι ψυχικά πολύ δυνατή γυναίκα. Δεν τα παράτησε στιγμή. Είναι παράδειγμα και για τις υπόλοιπες γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Είναι εξαιρετική. Ένας άνθρωπος που περνάει τα προβλήματα με πειθαρχία, ακούει τους γιατρούς, συνεργάζεται άψογα και είναι πολύ καλή. Θα πάρει εξιτήριο σε δυο μέρες. Είναι συνέχεια με τον γιο της».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS