CELEBRITIESSHOWBIZΕλένη Μενεγάκη: «Για κάποιους που τα μυαλά τους δεν είναι και τόσο...

Ελένη Μενεγάκη: «Για κάποιους που τα μυαλά τους δεν είναι και τόσο ήρεμα, όσα είπαμε με τη Ρούλα αφορούσαν εμάς και κανέναν άλλο» (vid)

Η Ελένη Μενεγάκη στις πρώτες δηλώσεις της μετά την τηλεοπτική συνύπαρξη με τη Ρούλα Κορομηλά

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» και τη δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη έκανε η Ελένη Μενεγάκη, αμέσως μετά την κοινή τηλεοπτική της συνύπαρξη με τη Ρούλα Κορομηλά το μεσημέρι της Παρασκευής.

«Δεν πίστευα ότι θα προκύψει. Κλείστηκε πολύ εύκολα, χωρίς καν να μιλήσουμε παρά μόνο 2 λεπτά. Και οι δυο μας τη χαρήκαμε. Έχει κάνει μία σπουδαία διαδρομή που τη σέβομαι και τη θαυμάζω. Δε μπορώ να μην εκτιμήσω ότι έρχεται να με τιμήσει. Ήθελα να είμαι σωστή απέναντί της» ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη και συμπλήρωσε: «Ξύπνησα στις 3:30 από το άγχος. Ήταν όλα αβίαστα, εύκολα, γλυκά. Δεν έχω συναίσθηση τι βγήκε προς τα έξω. Αυτοί που βλέπουν χρόνια τηλεόραση, μας ξέρουν καλά και ξέρουν ότι μια φορά συμβαίνει, είναι ξεχωριστό».

«Αυτό που θα μου μείνει από την κουβέντα είναι και η κουβέντα και οι πλάκες που κάναμε στα διαλείμματα. Με περίμενε να πούμε κάποια λόγια μόνες μας μετά το τέλος της εκπομπής. Ό,τι είπαμε ήταν μέσα απ’ την ψυχή μας, ό,τι μου πέρασε από το μυαλό το είπα. Αισθανθήκαμε και οι δύο ασφαλείς λόγω του σεβασμού που έχουμε η μία για την άλλη» δηλώνει η παρουσιάστρια.

Για την πρόταση που της έκανε η Ρούλα Κορομηλά να παραβρεθεί τις γιορτές στο «Σπίτι με το Mega» η Ελένη Μενεγάκη απαντά: «Θέλω να κάνω κάτι για εκείνη για να της γυρίσω αυτό που έκανε αυτή σε μένα. Δεν ξέρω αν είναι η στιγμή μας αλλά θέλω να βρεθούμε. Αφού είμαστε και οι δύο στο ίδιο κανάλι, θα είναι εύκολο».

 

Η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να κλείσει τις δηλώσεις της, περνώντας το δικό της ξεχωριστό μήνυμα.

«Πάντα υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν δικές τους σκέψεις και βάζουν δικά τους πράγματα στο μυαλό τους, ειπώθηκαν πράγματα πολύ ανοιχτά, για πράγματα και αντιδράσεις που είχαμε. Θέλω για κάποιους που ίσως δεν είναι τα μυαλά τους τόσο ήρεμα, ό,τι είπαμε σήμερα αφορούσε εμένα και τη Ρούλα και κανέναν άλλο» ξεκαθάρισε.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS