ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΕλένη Μενεγάκη για Νομικού: «Για να μιλάμε σοβαρά, κι εμένα μου έχει...

Ελένη Μενεγάκη για Νομικού: «Για να μιλάμε σοβαρά, κι εμένα μου έχει τύχει» (βίντεο)

Η αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή του ΑΝΤ1 “Πρωινό” έχει συζητηθεί πολύ τα τελευταία 24ωρα αφού μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο επιβεβαιώθηκε με ανακοίνωση του καναλιού αλλά και της ίδιας της παρουσιάστριας.

Η ξαφνική αυτή αποχώρηση σχολιάστηκε και στην όμορφη παρέα της εκπομπής «Ελένη». Η Ελένη Μενεγάκη αφού άκουσε τους συνεργάτες της, θέλησε να τοποθετηθεί και να σχολιάσει και η ίδια την απόφαση της Δούκισσας να φύγει από το πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, ενώ μάλιστα αποκάλυψε ότι κάτι παρόμοιο έχει τύχει και σε αυτήν.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: Τα πρώτα λόγια για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού (βίντεο)
.«Για να μιλάμε σοβαρά, κι εμένα μέσα στις δουλειές όλα αυτά τα χρόνια, μου έχει τύχει, όλα μου έχουν τύχει. Κάποιος που ξεκινά με κάποιον να μην μπορεί να προχωρήσει, μα γιατί ο ένας το νιώθει πιο έντονα από τον άλλον… σίγουρα όταν υπάρχει μια αποχώρηση σε μια εκπομπή και οι δύο πλευρές κάπως δεν αισθάνονται καλά.

Διαβάστε επίσης: Δούκισσα Νομικού: Οι αντιδράσεις μετά το τέλος από το Πρωινό και οι παρουσιαστές που τη στηρίζουν δημόσια

Το λέω πολύ ευγενικά, αυτά συμβαίνουν, δεν είμαι μέσα στον ANT1 και δεν ψάχνω να δω τι γίνεται και δεν θέλω», συμπλήρωσε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS