CELEBRITIESSHOWBIZΕλένη Μενεγάκη: Σπάνια εμφάνιση με την 18χρονη κόρη της, Λάουρα στο κέντρο...

Ελένη Μενεγάκη: Σπάνια εμφάνιση με την 18χρονη κόρη της, Λάουρα στο κέντρο της Αθήνας

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια περήφανη μητέρα τεσσάρων παιδιών και η Λάουρα, η Βαλέρια, ο Άγγελος και η μικρή Μαρίνα είναι για εκείνη όλη της η ζωή!

Η παρουσιάστρια του Mega έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να προφυλάξει την προσωπική ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να κρατάει τις πιο οικογενειακές στιγμές της μόνο για εκείνη.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK! «τσάκωσε» την Ελένη Μενεγάκη με την κόρη της, Λάουρα Λάτσιου σε μια σπάνια έξοδο στην Βουκουρεστίου, στο κέντρο της Αθήνας.

Να σημειώσουμε εδώ πως η Ελένη Μενεγάκη τόνισε πριν μερικές ημέρες μέσα από την εκπομπή της πως η 18χρονη Λάουρα δεν επιθυμεί το πρόσωπό της να φαίνεται στις φωτογραφίες, γεγονός που το περιοδικό σεβάστηκε.

«Προχθές που κάπου με πέτυχαν με τη μεγάλη μου κόρη που είναι 18 χρονών, τη Λάουρα και χαίρομαι που με ρώτησαν από περιοδικό τώρα πια που είναι 18. Τους απάντησα όχι, η Λάουρα δεν θέλει να υπάρχει το πρόσωπό της πουθενά, ανεξαιρέτως ότι είναι 18. Επί τη ευκαιρία το λέω και σε όλους σήμερα. Σας ζητώ συγγνώμη, για τη 18χρονη δεν αποφασίζω εγώ αλλά η ίδια δεν το επιθυμεί» ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

Menegaki 6

Η μόνη φορά που η Ελένη Μενεγάκη έδειξε τα πρόσωπα των κοριτσιών της ήταν στην τελευταία της εκπομπή στον Alpha, τον Ιούλιο του 2019.

«Έχει πολύ στρωτό χαρακτήρα, δεν θέλει ούτε να τσακώνεται ούτε να μπλέκει στα πόδια του άλλου. Είναι ένα πολύ συγκροτημένο παιδί» είχε αποκαλύψει η Ελένη για την κόρη της, Λάουρα.

Φωτογραφίες: Γιάννης Ευαγγελίου για το περιοδικό OK!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS