CELEBRITIESSHOWBIZΕλένη Ράντου: «Με εκνευρίζει αφόρητα το σποτ του Σπύρου Παπαδόπουλου»

Ελένη Ράντου: «Με εκνευρίζει αφόρητα το σποτ του Σπύρου Παπαδόπουλου»

Η Ελένη Ράντου το μεσημέρι της Κυριακής μίλησε στην εκπομπή DOT και εξήγησε πως περνάει την καραντίνα στο σπίτι της λέγοντας μάλιστα πως τώρα άρχισε να μαγειρεύει με τη βοήθεια πάντα της κόρης της καθώς η ίδια δεν είχε καμία σχέση πριν με την κουζίνα.

Όσο για το πώς βιώνει την απομόνωση αυτή, εξήγησε πως δεν μπορεί να απομονωθεί καθώς στο σπίτι της εκτός από εκείνη, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και την κόρη τους, μένει και η μητέρα της με τις γυναίκες που τη φροντίζουν.

«Συνωστιζόμαστε πολλοί άνθρωποι και πρέπει να συνταιριάξει ο ένας με τα χούγια του άλλου» είπε η ηθοποιός και συνέχισε εξηγώντας τι είναι αυτό που την ενοχλεί: «Πρέπει να δείξεις κατανόηση, να εξαντλήσεις την υπομονή σου, να το φιλοσοφήσεις, δεν έχεις επιλογές. Ο άνθρωπος τρελαίνεται όταν έχει επιλογές. Ένα πράγμα που με εκνευρίζει είναι όλος αυτός ο κόσμος που βγαίνει στα media και προσπαθεί να πει τι καλά που περνάει μέσα. Αυτό είναι μία ψευτιά. Κανένας δεν περνάει καλά. Εμένα δε μου δίνει κουράγιο μια ψευτιά… Και με εκνευρίζει αφόρητα και το σποτ του Σπύρου του Παπαδόπουλου και ό,τι προσπαθεί να μου πει πώς πρέπει να νιώθω. Δεν νιώθω καλά. Περιμένω να το ζήσω να δω πως θα πάει».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS