CELEBRITIESSHOWBIZΕλεονώρα Μελέτη: «Παρακαλούσα γονυπετής τον Μίνωα Κυριακού να σταματήσω τον Πρωινό Καφέ»

Ελεονώρα Μελέτη: «Παρακαλούσα γονυπετής τον Μίνωα Κυριακού να σταματήσω τον Πρωινό Καφέ»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη στην Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη στην εκπομπή του MEGA, «Έλεος!».

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην περίοδο που που παρουσίαζε τον Πρωινό Καφέ και δεν μπορούσε να διαχειριστεί κάποιες καταστάσεις. «Βρισίδια. Υπήρχε μεσημεριανή εκπομπή, η οποία είχε καθημερινή ενότητα 45 λεπτά, το μπιπ της Μελέτη και δίνανε. Δεν ξέρω γιατί το έκαναν. Πούλαγε; Έκανε νούμερα τότε; Έχω δει την μητέρα μου να μην μπορεί να αναπνεύσει. Έχω πάει στο νοσοκομείο με κρίσεις πανικού και φωνάζουνε τους καναλάρχες σταματήστε το, δεν θέλουμε άλλο. Τέλος, πάρτε το και δώστε το κάπου αλλού. Δεν το θέλουμε αυτό που μας συμβαίνει»,εξήγησε.

Στη συνέχεια μάλιστα αποκάλυψε ότι «Έχω πάει στον Μίνωα Κυριακού- τεράστιος άνθρωπος, μεγάλη προσωπικότητα- και τον παρακαλώ γονυπετής να σταματήσω τον Πρωινό Καφέ. Ο άνθρωπος κατανοούσε και μου λέει κορίτσι μου πρέπει να φανείς δυνατή αυτή τη στιγμή κάνεις μια επιτυχία είναι λογικό θα περάσει. Πατρική φιγούρα. Είχα στήριξη σε αυτό, αλλά το κέντρο ελέγχου το δικό μου δεν ήταν δυνατό ακόμα, ήταν πολύ ασταθές. Ο Σάκης Ρουβάς ίσως είχε ανθρώπους που τον συμβούλευαν σωστά, εγώ δεν είχα. Δεν θέλω να πάρω ρεβάνς. Μιλώ με όλους αυτούς αυτή τη στιγμή κανονικά, κάποιοι μου έχουν ζητήσει και δημόσια συγγνώμη. Είναι στο παρελθόν όλα αυτά, 18 χρόνια πριν. Παραγράφονται όλα. Εδώ παραγράφονται εγκλήματα μετά από 15 χρόνια, δεν θα παραγραφεί αυτό από τη μνήμη».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS