CELEBRITIESSHOWBIZΈλια Ιωαννίδου: Η παραμυθένια, ροζ φωτογράφιση με την κόρη της Αμελί που...

Έλια Ιωαννίδου: Η παραμυθένια, ροζ φωτογράφιση με την κόρη της Αμελί που λατρέψαμε!

Ένα χρόνο μετά την πρώτη τους εμφάνιση -πάλι στο περιοδικό Down Town– η Έλια Ιωαννίδου και η μικρή Αμελί, φωτογραφίζονται στα πιο χαρούμενα χρώματα της ζωής!

Η ηθοποιός ποζάρει με την κορούλα της, στην πιο παραμυθένια ροζ φωτογράφιση μητέρας και κόρης και μιλάει στην Αναστασίας Γεωργίου για τον ερχομό της μικρής της και τις αλλαγές στην καθημερινότητά της με την μητρότητα.

Φωτογραφίες: Δημήτρης Παναγιώτου

Απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Styling: Shona Muir

Πώς είναι πλέον η καθημερινότητά σου με τον «μικρό σίφουνα», που ακούει στο όνομα Αμελί;

Η πιο υπέροχη έκπληξη στη ζωή είναι να ανακαλύπτεις ξαφνικά την ίδια σου την αξία. Η Αμελί έκανε τις μέρες μου φωτεινές και την καθημερινότητα παιχνίδι, με τις ευκολίες και τις δυσκολίες της. Είναι το δικό μου ουράνιο τόξο, που δε σβήνει μετά από λίγο!

E1 1

Η μητρότητα σού έβγαλε στην επιφάνεια φοβίες ή ανασφάλειες;

Καθόλου. Αντίθετα, με δυνάμωσε. Ο Μπέρναρντ Σω κάποτε είπε: «Οι άνθρωποι που πάνε μπροστά σ’ αυτόν τον κόσμο, είναι αυτοί που σηκώνονται, αναζητούν τις συνθήκες που θέλουν, κι αν δεν τις βρουν, τις διαμορφώνουν μόνοι τους». Αυτό ακριβώς μού έβγαλε η μητρότητα.

Παρόλο που έχεις πει ότι είχες δουλέψει το μέσα σου, νιώθεις πως ο ερχομός της σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα με διαφορετική οπτική;

Θεωρώ πως όταν η θέληση είναι μεγάλη, οι δυσκολίες δεν μπορεί να είναι μεγάλες.

Έχεις αναφέρει πως η κόρη σου πάει παντού μαζί σου, από πρόβες μέχρι συναυλίες. Αυτό είναι επειδή θέλεις να διευρύνεις τους ορίζοντες της από νωρίς ή γιατί δυσκολεύεσαι να την αποχωριστείς; Αποκομίζει σιγά-σιγά εμπειρίες και φτιάχνει το παζλ της ζωής της αβίαστα. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν στερείται τη μαμά της, που κάνει μια δουλειά που απαιτεί πολλές ώρες εκτός σπιτιού. Και διαμορφώνεται μεταξύ μας ένα δέσιμο διαφορετικό, δυνατό.

E3
E4
E5
Ell
E2

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS