CELEBRITIESSHOWBIZΈλια Ιωαννίδου: Μιλάει για τον ερχομό της κόρης της και τις αλλαγές...

Έλια Ιωαννίδου: Μιλάει για τον ερχομό της κόρης της και τις αλλαγές στη ζωή της

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Χάμπαλη παραχώρησε η Έλια Ιωαννίδου, η οποία μιλάει μεταξύ άλλων για τον ερχομό της κορούλα της Αμελί και φωτογραφίζεται για πρώτη φορά μαζί της, ενώ μιλάει και τις αλλαγές που έφερε ο ερχομός της μικρής της.

Μάλιστα αποκάλυψε και πότε θα γίνει η βάφτιση της μικρής.

Απόασπασμα από την συνένευξη:

Πόσο άλλαξε τη ζωή σου ο ερχομός της Αμελί;

Όσο κοινότυπο κι αν ακούγεται στ’ αυτιά κάποιου -ότι αλλάζουν τα πάντα μέσα σου, ακόμα και η κοσμοθεωρία σου- αν δεν το ζήσεις, δεν μπορείς να εκτιμήσεις όλα όσα βιώνει μια γυναίκα που φέρνει στον κόσμο ένα παιδί. Σε μένα, λοιπόν, άλλαξε ο τρόπος σκέψης μου, η ζωή μου, η διάθεση μου, οι προτεραιότητες μου…

Ακόμα και τα θέλω σου;

Τα θέλω μου; Αυτά μπήκαν σε δεύτερη μοίρα, μπορούν να περιμένουν.

Η δουλειά, όμως, οι ανάγκες, μπορούν να περιμένουν κι αυτά;

Παλιά, δεν έλεγα όχι σε δουλειές. Τώρα, όση ανάγκη κι αν υπάρχει για κάποια χρήματα, επιλέγω τις δουλειές μου με τέτοιο τρόπο ώστε να αφιερώνω όσο το δυνατό περισσότερο χρόνο στην κόρη μου. Τόσα χρόνια έδινα αγάπη σε πολλά άλλα παιδιά, λόγω της φύσης της δουλειάς μου με το θέατρο και τη σχολή μου. Τώρα, που ήρθε η Αμελί στη ζωή μου, θέλω να κερδίσω όλο εκείνο τον χαμένο χρόνο και να δώσω αγάπη στο δικό μου παιδί. Υπάρχουν στιγμές, μάλιστα, που την κοιτώ στα μάτια και σκέφτομαι ότι μπορεί να έρθει κάποιος να μου την πάρει… Δεν το πιστεύω ότι αυτό το πλάσμα είναι δικό μου, κομμάτι του εαυτού μου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS