ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΕλισάβετ Μουτάφη: Η απίστευτη ομοιότητα με τη μαμά της

Ελισάβετ Μουτάφη: Η απίστευτη ομοιότητα με τη μαμά της

Λίγο πριν ξεκινήσει να προβάλλεται το «Προξενιό της Ιουλίας» η Ελισάβετ Μουτάφη ευχήθηκε στη μαμά της και καταλάβαμε από πού πήρε αυτή την εντυπωσιακή εμφάνιση.

Η Ελισάβετ Μουτάφη έχει ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα αυτό το καλοκαίρι, αφού πέρα από την περιοδεία που κάνει σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας συμμετέχοντας στη θεατρική παράσταση «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή, έχει και τα γυρίσματα για την πολυαναμενόμενη νέα σειρά του Alpha «Το προξενιό της Ιουλίας» που θα δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από το φθινόπωρο.

Στη νέα αυτή σειρά θα υποδύεται έναν από τους καθοριστικούς ρόλους για τη ροή της ιστορίας, αυτόν της μητέρας της Ιουλίας ή αλλιώς τη Στάσα, η οποία όπως και η κόρη της είχε παντρευτεί μέσω προξενιού.

Προτού, όμως την απολαύσουμε και σε αυτόν της το ρόλο, την απολαύσαμε στον «ρόλο» της γλυκιάς κόρης, μιας και η ίδια ευχήθηκε στη μαμά της για τα γενέθλιά της με ένα πολύ τρυφερό post στο προφίλ της στο Instagram. Η ηθοποιός με λίγα λόγια και καλά είπε στη μαμά της αυτό που όλες οι μανούλες θέλουν να ακούσουν από τα παιδιά τους: «Μανούλα μου, χρόνια σου πολλά! Σ’ αγαπάω πολύ», προσθέτοντας και το emoji σε σχήμα καρδιάς.

Moutafi Mama

Βέβαια, οι followers της πρόσεξαν την φοβερή ομοιότητα που έχει η Ελισάβετ Μουτάφη με τη μαμά της και φαίνεται ξεκάθαρα σε αυτή τη φωτογραφία, η οποία φαίνεται να είναι και η πιο αγαπημένη της ηθοποιού μιας και την έχει χρησιμοποιήσει ξανά για να ευχηθεί στη μαμά της.

Παρ’ όλα αυτά, η Ελισάβετ Μουτάφη έχει πολύ καλές σχέσεις και με τους δυο της γονείς, οι οποίοι είναι πάντα στο πλευρό της και σε κάθε της βήμα.

Moutafi Goneis1

Moutafi Goneis 2

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS