CELEBRITIESSHOWBIZΈμιλι Ραταϊκόφσκι - Πιτ Ντέιβιντσον: Είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ

Έμιλι Ραταϊκόφσκι – Πιτ Ντέιβιντσον: Είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ

«Ο Πιτ κάνει την Έμιλι να γελάει πολύ και εκείνου του αρέσει το πόσο έξυπνη είναι» αναφέρει πηγή από το περιβάλλον τους.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι προχωράει στην προσωπική της ζωή, μετά το διαζύγιο με τον Σεμπάστιαν ΜακΚλαρντ και όπως αποκαλύπτουν ξένα δημοσιεύματα, το νέο της «φλερτ» δεν είναι άλλος από τον… Πιτ Ντέιβιντσον!

Και οι δύο βγήκαν πρόσφατα από δύο πολυσυζητημένες σχέσεις και προσπαθούν να κρατήσουν το ειδύλλιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, όταν πρόκειται για δύο celebrities με τέτοια φήμη, αυτό είναι αρκετά δύσκολο.

«Ο Πιτ και η Έμιλι βγαίνουν εδώ και μερικούς μήνες. Είναι στα πρώτα στάδια η σχέση τους, αλλά αρέσει πολύ ο ένας στον άλλο», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον τους στην US Weekly.

Όπως αποκάλυψε η ίδια πηγή, το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών φίλων και η έλξη μεταξύ τους φάνηκε από την πρώτη στιγμή.

«Ο Πιτ κάνει την Έμιλι να γελάει πολύ και του αρέσει το πόσο έξυπνη είναι», αναφέρει η ίδια πηγή.

Οι πρώτες φήμες για το φλερτ μεταξύ τους ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου, καθώς οι δυο τους εθεάθησαν να περπατούν χέρι-χέρι στους δρόμους του Μπρούκλιν και δεν άργησαν να επιβεβαιωθούν.

Ωστόσο, πριν λίγο καιρό, σε συνέντευξή της η Έμιλι Ραταϊκόφσκι δήλωσε πως δεν ψάχνει κάτι σοβαρό και απολαμβάνει τη ζωή της ως single. Τόνισε επίσης, πως θέλει να αφιερωθεί αποκλειστικά και μόνο στον γιο της. Δεν είναι λοιπόν, ξεκάθαρο αν πρόκειται για κάτι σοβαρό με τον Πιτ ή αν είναι απλά ένα εφήμερο φλερτ.

protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS