CELEBRITIESSHOWBIZΕπώνυμες Κύπριες μας δείχνουν τα workout που ακολουθούν για καλίγραμμο σώμα

Επώνυμες Κύπριες μας δείχνουν τα workout που ακολουθούν για καλίγραμμο σώμα

Βίντεο που ανεβάζουν στο Instagram.

Αγαπούν την γυμναστική, διατηρούν σε φόρμα το σώμα τους και επιλέγουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Μέσα από βιντεάκια που μοιράζονται με τους εκατοντάδες followers τους συχνά μας δείχνουν τί είδους γυμναστική επιλέγουν και μας δίνουν την έμπνευση που ίσως χρειαζόμαστε κι εμείς, για μία καλή αρχή!

Εμείς εντοπίσαμε διάφορα από αυτά τα στιγμιότυπα που κατά καιρούς ανέβαζαν στο προφίλ τους στο Instagram και σας τα παρουσιάζουμε.

Ραμόνα Φίλιπ: Η Ραμόνα Φίλιπ έχει ένα πολύ όμορφο γυμνασμένο σώμα, το οποίο βέβαια φροντίζει να κρατάει σε φόρμα με σκληρή γυμναστική.

Βάσω Πέτρου: Η γνωστή γυμνάστρια πολλές φορές ακόμη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της γυμναζόταν και μας έδινε έμπνευση.

View this post on Instagram

A post shared by Vaso Petrou (@vaso_petrou)

Εβελίνα Σκίτσκο: Το επιτυχημένο μοντέλο του νησιού μας, την οποία πρωτογνωρίσαμε μέσα από το GNTM διατηρεί σε άριστη φόρμα το καλίγραμμο κορμί της με καθημερινή γυμναστική και διατροφή.

Κάλια Ελευθερίου: Η γνωστή Instagrammer συχνά μας δείχνει μέσα από βιντεάκια που ανεβάζει στο social media, το σκληρό πρόγραμμα που ακολουθεί ώστε να διατηρεί το σώμα της σε φόρμα.

Maria Gojkovic: To multitalented μοντέλο Maria Gojkovic είναι από την Σερβία και τα τελευταία χρονια ζει στην Κύπρο. Μετρά 100,000 ακόλουθους στο Tik Tok που την αγαπούν και την παρακολουθούν. Σχεδόν καθημερινά ανεβάζει βίντεο μέσα από τα οποία μας δείχνει την γυμναστική που ακολουθεί και μας δίνει έμπνευση για έναν καλύτερο τρόπο ζωής.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS