CELEBRITIESSHOWBIZΕβελίνα Σκίτσκο: Το healthy lifestyle, ο έρωτας και τα χαρακτηριστικά που την...

Εβελίνα Σκίτσκο: Το healthy lifestyle, ο έρωτας και τα χαρακτηριστικά που την κερδίζουν σε έναν άντρα

Συνέντευξη στο νέο, γιορτινό τεύχος του περιοδικού OMIKRON και την δημοσιογράφο Τάνια Νεοκλέους παραχώρησε η Εβελίνα Σκίτσκο, η οποία ίναι ένα κορίτσι που πιστεύει στην εξέλιξη και αξίζει να γνωρίζεις από το Α ως το Ω.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Γυμναστική: Το healthy lifestyle αποτελούσε πάντα ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου. Έτσι έμαθα από παιδί και ειδικά ως αθλήτρια στίβου σε μικρή ηλικία προσπαθούσα να τρέφομαι όσο πιο «σωστά» μπορούσα. Ο αθλητισμός με βοήθησε να έχω στόχους και συνοχή στη ζωή μου. Η γυμναστική και η μαγειρική είναι και πράγματα τα οποία με βοηθούν να απελευθερώνω τη σκέψη μου και να χαλαρώνω.

Διαβάστε επίσης: Εβελίνα Σκίτσκο: Η καριέρα από τα 13, η μητρότητα στα 19 και το μεγαλύτερο ρίσκο που πήρε

Έρωτας: Είμαι ένα άτομο που όταν νιώθω κάτι, το περνάω πολύ έντονα. Πιστεύω στον έρωτα και στην αγάπη και γι’ αυτό δεν μου αρέσει να συμβιβάζομαι με κάτι «λιγότερο». Για μένα η αγάπη και το πάθος είναι βασικός κανόνας. Όχι μόνο σε σχέση με τον σύντροφό μου αλλά σε ό,τι κάνω. Τα χαρακτηριστικά που με κερδίζουν σε έναν άντρα είναι η ευγένεια και η τρυφερότητα. Ο σεβασμός και η αλληλεγγύη. Όλα τα υπόλοιπα, έρχονται από μόνα τους.

Ζωή: Όλες οι διαδρομές που κάνουμε στη ζωή μας, μας καθορίζουν στα άτομα που είμαστε σήμερα. Είναι σαν ένα μικρό παζλ. Το κάθε κομμάτι έρχεται, για να συμπληρώσει τον χαρακτήρα μας, γι’ αυτό και η φιλοσοφία μου στη ζωή είναι ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Εμπιστεύομαι τη ζωή στο πώς θα μου τα φέρει, φυσικά δουλεύοντας και για τα όνειρά μου. Τίποτα δεν έρχεται από μόνο του.

evelina

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS