CELEBRITIESSHOWBIZΈβελυν Καζαντζόγλου για τον χωρισμό της και τον θάνατο του παππού της:...

Έβελυν Καζαντζόγλου για τον χωρισμό της και τον θάνατο του παππού της: «Δεν άγγιξα πάτο, έτριβα τη μούρη μου με το πάτωμα»

Το κορίτσι που γεννήθηκε για να μοιράζει τη λάμψη της παντού και που πλέον παρακολουθούμε τηλεοπτικά στην κριτική επιτροπή του «My style rocks», μιλά στην Τάνια Νεοκλέους και στο περιοδικό Down Town μεταξύ άλλων για την δυσκολότερη περίοδο της ζωής της που όπως λέει δεν μπορούσε να διαχειριστεί.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη που κυκλοφορεί σήμερα Κυριακή 24 Μαρτίου, μαζί με την εφημερίδα ‘Ο Φιλελεύθερος’:

Έχεις περάσει φάση που να θέλεις να κλειστείς στο σπίτι με κλειστά παράθυρα και κλειστά τηλέφωνα, χωρίς να βλέπεις κανένα;

Πέρσι τέτοια εποχή, είχα περάσει μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής μου, που πραγματικά νομίζω ότι όχι απλά άγγιξα πάτο, αλλά έτριβα τη μούρη μου με το πάτωμα. Μου είχαν έρθει πάρα πολύ δύσκολα όλα τα πράγματα, που δεν μπορούσα να τα διαχειριστώ. Είχα έναν χωρισμό, έφυγε ο παππούς μου από τη ζωή, με ληστέψανε, ενόσω ήμουνα στο Παρίσι κι έμεινα χωρίς κινητό και χωρίς πιστωτική κάρτα για αρκετές μέρες. Κάτι άλλο που νομίζω μας διέλυσε όλους ως κοινωνία, ήταν το ατύχημα στα Τέμπη, από το οποίο έναν χρόνο μετά συνεχίζουμε να είμαστε επηρεασμένοι και να θέλουμε απαντήσεις και δικαίωση. Οπότε ξέρεις, όλα αυτά ήτανε ένα συγκεντρωτικό από πολλά άλλα μικρά, που μπορεί να σε διαλύσουν ψυχολογικά. Και μέσα σε όλο αυτό, έπρεπε εγώ να πάω δουλειά στο εξωτερικό και να αποδώσω. Το γεγονός ότι πίεσα τον εαυτό μου σε αυτή την κατάσταση, με έκανε να καταρρεύσω. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το πάτωμα.

Down Town 3

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS