CELEBRITIESSHOWBIZΈβελυν Καζαντζόγλου: «Ήμουνα ένα φοβερά bullied παιδί, με κορόιδευαν στο σχολείο»

Έβελυν Καζαντζόγλου: «Ήμουνα ένα φοβερά bullied παιδί, με κορόιδευαν στο σχολείο»

Το κορίτσι που γεννήθηκε για να μοιράζει τη λάμψη της παντού και που πλέον παρακολουθούμε τηλεοπτικά στην κριτική επιτροπή του «My style rocks», παραχώρησε πριν από λίγο καιρό συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και στην Τάνια Νεοκλέους και μίλησε μεταξύ άλλων μίλησε για τα χρόνια στο σχολείο που δεχόταν bullying.

Πώς ήσουν ως παιδί; Τραβούσες την προσοχή;

Όχι. Ήμουνα πάρα πολύ αθόρυβη, ήμουνα ένα φοβερά bullied παιδί, γιατί ήμουν κοντή και αδύνατη και με κορόιδευαν τα παιδάκια στο σχολείο και επειδή η μαμά ήταν ξένη, εγώ λίγο διαφορετικούλα, ξέρεις όλα αυτά που είναι τόσο ανούσια μεγαλώνοντας και τα κοιτάς πίσω σου και διαπιστώνεις με τι αηδίες ασχολείται ο κόσμος, αλλά εντάξει, όλα αυτά τα στοιχεία σε κάνουν πιο δυνατό.

Η μαμά σου ήταν αυτή που σε παρακίνησε να ασχοληθείς με το μόντελινγκ;

Κανένας από τους γονείς μου δεν ήθελε να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Δεν το πίστευαν αυτό το πράγμα που τους ήρθε, γιατί εντάξει, σε εκείνες τις εποχές υπήρχε και η φήμη ότι αυτός είναι ένας πολύ κακός χώρος, που συμβαίνουν πολύ κακά πράγματα. Και παρόλο που με στηρίξανε, δεν θεωρώ ότι σε εκείνες τις εποχές, υπήρχε κάποιος γονέας που να ήταν οκ με το παιδί του να είναι σε αυτό τον χώρο που ακούγονταν όλα αυτά. Μπορεί να ακούγονται ακόμα, αλλά επειδή είμαι μέσα σε αυτό, ίσως να μην το καταλαβαίνω. Έτσι κι αλλιώς, τώρα πια, δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανένα. Τότε είχα να αποδείξω στους γονείς μου ότι εγώ μπορώ να βγω υγιής και καλά και χωρίς να διαλυθώ μέσα σε αυτό τον χώρο, με τα όσα ακούγανε.

7

Η ίδια αμφισβήτησες τον εαυτό σου όλα αυτά τα χρόνια, για παράδειγμα αν είσαι όμορφη;

Δεν θεωρώ ότι είμαι όμορφη και επίσης θεωρώ αυτή τη λέξη τόσο τετριμμένη και βαρετή. Όλοι οι άνθρωποι έχουν μια ομορφιά. Και πρώτα απ’ όλα μια εσωτερική ομορφιά. Και όσο δουλεύουν την εσωτερική τους ομορφιά, τόσο πιο ωραίοι φαίνονται στα μάτια μας. Θεωρώ ότι είναι και εκεί που έχω επενδύσει περισσότερο, στο να είμαι διαφορετική. Να είμαι ξεχωριστή. Γι’ αυτό επέλεξα αυτή τη δουλειά. Δεν ήθελα ποτέ να μοιάζει με όλο το υπόλοιπο αυτό που είμαι. Θέλω πάντα να είμαι κάτι άλλο. Να δίνω μια άλλη εικόνα, με την οποία κάποιος άνθρωπος μπορεί σε κάποια φάση να συνδεθεί για κάποιο δικό του λόγο.

9

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS