ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΈξαλλη η Selena Gomez με τον σωματοφύλακά της στη συναυλία της Beyonce...

Έξαλλη η Selena Gomez με τον σωματοφύλακά της στη συναυλία της Beyonce (βίντεο)

Η σταρ, που πήγε να παρακολουθήσει τη συναυλία της Μπιγιονσέ στο Παρίσι, φέρεται να υπερασπίστηκε έναν θαυμαστή της.

Η Ευρώπη αποτελεί αγαπημένο προορισμό για διάσημους καλλιτέχνες με τις συναυλίες τους, να γίνονται αμέσως sold out.

Οι συναυλίες των Coldplay στην Ισπανία και η Μπιγιονσέ στη Γαλλία έβαλαν φωτιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις εκρηκτικές τους εμφανίσεις. Ωστόσο, ήταν ένας άλλος καλλιτέχνης συνολικά που κυριάρχησε στις διαδικτυακές συζητήσεις τα τελευταία 24ωρα.

Η Σελένα Γκόμεζ βρέθηκε στο επίκεντρο της συναυλίας της Μπιγιονσέ στο Παρίσι, κλέβοντας τις εντυπώσεις. Η τραγουδίστρια ταξίδεψε στην Πόλη του Φωτός για να παρακολουθήσει το πολυαναμενόμενο σόου της ερμηνεύτριας του «Single Ladies».

Η αντίδραση της Γκόμεζ όμως σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό με τον σωματοφύλακά της, την ανέβασε στην κορυφή των trending topics σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Η Γκόμεζ έγινε θέαμα πριν καν ακόμα η Μπιγιονσέ ανέβει στη σκηνή. Καθώς πήγαινε στη θέση της, η ηθοποιός βρέθηκε να διαπληκτίζεται έντονα με έναν από τους σωματοφύλακές της. Η έντονη ανταλλαγή απόψεων τράβηξε την προσοχή της πλειονότητας των θεατών, με κάποιους να σπεύδουν να καταγράψουν τη σκηνή με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Καθώς οι χρήστες του Twitter μοιράζονταν τις απόψεις τους, κυκλοφόρησαν αρκετές φήμες σχετικά με την αιτία του ξεσπάσματος της Γκόμεζ. Κάποιοι υποστήριξαν ότι η απογοήτευσή της προήλθε από την καθυστέρηση της τραγουδίστριας για τη συναυλία. Ωστόσο, οι περισσότεροι ισχυρίστηκαν ότι η Γκόμεζ εξοργίστηκε από τον επιθετικό τρόπο που ο σωματοφύλακάς της αντιμετώπισε έναν θαυμαστή της, που ήθελε να την πλησιάσει.

H Σελένα Γκόμεζ δεν έχει απαντήσει ακόμα για το περιστατικό.

protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS