CELEBRITIESSHOWBIZΕυγενία Ξυγκόρου στο Down Town: «Έχει συμβεί να με καταβάλει κάποιος χωρισμός...

Ευγενία Ξυγκόρου στο Down Town: «Έχει συμβεί να με καταβάλει κάποιος χωρισμός στο παρελθόν»

Συνέντευξη στοn Γιάννη Χατζηγεωργίου και το περιοδικό Down Town που θα κυκλοφορήσει αυτή την Κυριακή μαζί με τον Φιλελεύθερο, παραχώρησε η Ευγενία Ξυγκόρου.

Η 26χρονη νέα (και πολύ όμορφη!) πρωταγωνίστρια της σειράς του Alpha «Το προξενιό της Ιουλίας», ήξερε πάντοτε στη ζωή της ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική και μεταξύ άλλων μιλά και για την προσωπική της ζωή.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Από τους συναδέλφους σου αισθάνεσαι προστασία και ασφάλεια, ως «η μικρή» που είσαι, ή -αντίστοιχα- νιώθεις και έναν έντονο ανταγωνισμό γύρω σου;

Τον ανταγωνισμό, ευτυχώς, δεν τον έχω νιώσει ποτέ, από κανέναν συνάδελφο. Σε όλες μου τις δουλειές, οι συνάδελφοι βοηθάνε, όχι μόνο εμένα, αλλά και μεταξύ τους λειτουργούν έτσι. Η Ελισάβετ Μουτάφη π.χ. μου συμπεριφέρεται ως «μαμά», με τον πάρα πολύ cool, δικό της, μοναδικό τρόπο. Ίσως γιατί μοιάζουμε κιόλας.

Ακούγεσαι ένα χαρούμενο κορίτσι. Πέρασες ποτέ δύσκολα στη ζωή σου;

Δόξα τω Θεώ, ευτυχώς, δεν έχει συμβεί ποτέ κάποιο γεγονός στη ζωή μου που να με καταβάλει πραγματικά. Τώρα, το αν από κάποια «φεγγάρια» μου, από στενοχώρια προσωπική ίσως, ή από άγχος, να έχω επηρεαστεί στο παρελθόν, έχει συμβεί.

Υπήρξε ποτέ κάποιος χωρισμός σου, στο παρελθόν, που να σε καταβάλει ψυχολογικά; 

Έχει συμβεί, αλλά είναι ωραίο να το βιώνεις και αυτό, να μην το καταπνίγεις – γιατί αυτό είναι η ζωή!

Cover

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS